Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: The Old Republic

Bioware retter alle krefter mot Dragon Age: Dreadwolf og Mass Effect 4

Et annet studio overtar utviklingen av Star Wars: The Old Republic.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne måneden hevdet IGNs Rebekah Valentine at Bioware forberedte seg på å overlate Star Wars: The Old Republic til et annet studio for å fokusere på de store enspillerspillene sine. Hun hadde som vanlig rett.

Bioware bekrefter at Broadsword tar over som utviklere av Star Wars: The Old Republic fremover. Dette er gode nyheter for de av dere som fortsatt spiller MMORPG-spillet, ettersom disse utviklerne vil fortsette å bringe mer innhold og holde det oppdatert. De fleste i Biowares SWTOR-gruppe har også fått tilbud om å gå over til Broadsword som en del av denne overgangen, mens andre dessverre må sies opp.

Årsaken til sistnevnte er at Bioware forlater Star Wars: The Old Republic for å holde "fokus på å være ledende innen utvikling av oppslukende, emosjonelt ladede enspillerspill". Enkelt sagt setter de alt og alle inn på å gjøre ferdig Dragon Age: Dreadwolf og Mass Effect 4. Fantastiske nyheter for en som definitivt foretrekker den typen Bioware-spill.

Star Wars: The Old Republic

Relaterte tekster

Star Wars: The Old RepublicScore

Star Wars: The Old Republic

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström - GR SE

Gamereactors egen ekspert på nettrollespill har tilbragt hver våkne time den siste uken i Biowares storsatsing. Kan Star Wars: The Old Republic ta tronen fra World of Warcraft?Loading next content