Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Blizzard benekter ryktene om Overwatch League-pause

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som følge av bråket rundt Activision Blizzard den siste tiden har Overwatch League mistet en rekke store sponsorer og ryktene om utviklings-problemer for Diablo IV og Overwatch 2 blusset opp igjen, noe som selvsagt ikke er hyggelig for selskapet og dets investorer. Faktisk har det gått såpass hett for seg at enkelte hevder Overwatch League vil ta ett år hiatues, og der går tydeligvis linjen for enkelte ledere.

Visepresidenten for Overwatch League, Jon Spector, har gått på Twitter for å benekte ryktene om turneringen.

"Det er virkelig ikke praktisk å svare på hvert rykte om fremtidsplanene våre, men i dette tilfellet er historien feil. Vi har ikke bestemt eller kommunisert datoer for vår kommende 2022-sesong enda, men å "ta ett år langt hiatus" er ikke en plan vi har vurdert i hvilket som helst scenario på nåværende tidspunkt."

Vi kan nok uansett være relativt trygge på at femte sesong av Overwatch League ikke vil bruke Overwatch 2 som planlagt, så vi får se hva Blizzard sier neste år.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content