Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Borderlands 3: Director's Cut utsatt på grunn av dårlig vær

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Gearbox endelig ga oss mer informasjon om Borderlands 3 sin omfattende Director's Cut-utvidelse for en måned siden fikk vi i samme slengen vite at planen var å ha den klar til 18. mars. Dessverre har været i Texas gjort sitt for at vi ikke får kose oss med et mordmysterie, en ny Raid-boss og mer neste torsdag likevel.

Utviklerne skriver på Twitter at Borderlands 3: Director's Cut har blitt utsatt til den 8. april siden arbeidet med utvidelsen nærmest stoppet helt opp da stormene og kulden var på det verste i den amerikanske staten de holder til i. Dermed må vi altså vente tre uker lenger enn planlagt.

Borderlands 3

Relaterte tekster

1
Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Borderlands 3 er endelig her, og Odd Karsten som er skikkelig Borderlands-fan har nå spilt igjennom det. Lever det opp til forventningene?

0
Borderlands 3 er gratis på PC

Borderlands 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det ante meg at Epic Games hadde noe spennende på gang da de ikke ønsket å avsløre hva det neste gratisspillet på Epic Games Store ville bli forrige torsdag, og det viser...Loading next content