Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Borderlands 3 får nytt Season Pass i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Gearbox bekreftet at Borderlands 3 kommer til PS5 og Xbox Series sa de også at vi ville få nye ferdigheter til hver helt og en hemmelig modus. Nå vet vi mer dette.

Studioet har nå annonsert at Borderlands 3 vil få et nytt Season Pass den 10. november, og at det er dette som blant annet vil gi tilgang til nye ferdigheter og modusen kalt Arms Race. Disse tingene vil bli tilgjengelige i den første delen som heter Designer's Cut. Nærmere informasjon om ferdighetene vil avsløres klokken 18 den 20. og 22. oktober, mens hva den nye modusen går ut på får vi vite den 29. oktober.

Andre del av Season Pass-et heter Director's Cut, men hva det inneholder får vi ikke vite før neste år siden denne utvidelsen først kommer til våren.

Borderlands 3

Relaterte tekster

1
Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Borderlands 3 er endelig her, og Odd Karsten som er skikkelig Borderlands-fan har nå spilt igjennom det. Lever det opp til forventningene?

0
Borderlands 3 er gratis på PC

Borderlands 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det ante meg at Epic Games hadde noe spennende på gang da de ikke ønsket å avsløre hva det neste gratisspillet på Epic Games Store ville bli forrige torsdag, og det viser...Loading next content