Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Call of Duty 2: Big Red One

Call of Duty: Big Red One

En sterkt forbedret AI, en følelse av å være en del av en gruppe og en interessant historisk division - dette ser lovende ut!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hvis jeg hadde fått en krone for hver gang jeg har måttet kjempe meg gjennom horder av tyskere og japanere i et eller annet spill, så ville jeg vært en rik mann i dag. Samlebånds-FPS-opplevelser lagt til Andre Verdenskrig er det simpelthen så mange av, at jeg med årene har blitt immun. Jeg får ikke armene særlig langt over hodet lenger, når det med få ukers mellomrom annonseres et nytt krigsspill med Andre Verdenskrig som den blodige kulissen, for enda en heltetur i det sønderrevne Europa. For de ligner rett og slett for mye på hverandre, selv om gutta bak dem sier noe annet.

HQ

Nå annonserer Activision så enda et spill i deres Call of Duty-serie og selv om hendene forblir på tastaturet, er jeg likevel en del mer forventningsfull. Borte er Spark Unlimited, teamet bak Call of Duty: Finest Hour, som mildt sagt lagde et av de mest søvndyssende spillene på lenge. I stedet skal vi vende oss til de talentfulle gutta hos Gray Matter og Trearch, som begge har en del velfungerende prosjekter bak seg. Selve kjernen i Call of Duty: Big Red One er den første infanteridivisionen, som faktisk gikk under navnet Big Red One på grunn av deres store, røde nummer på armen. Som en del av denne divisjonen sendes du hodestups ut i de blodigste kampene i bl.a. Nordafrika og Normandie og helt frem til den tyske Siegfried-linien i Nazi-tyskland.

Selve gameplayet har tatt et skritt i en annen retning, for nå spiller man ikke lenger tre forskjellige karakterer i tre forskjellige hærer, men utelukkende samme person i Big Red One. På den måten får man skissert opp rammen av et reelt brorskap og noen felles opplevelser. En annen ting de har plukket litt på er AI’en. Man kan ikke gå gjennom en følelsesmessig berg- og dalbane hvis ikke ens kamerater oppfører seg som virkelige soldater, og i Finest Hour var den kunstige intelligensen ikke direkte fremragende. Det lover utviklerne til gjengjeld at den vil være i denne omgang og dermed burde du også i større grad føle deg som en del av en gruppe i stedet for bare være en enmannshær. Det er nok et av mine største ønsker, når det kommer til denne typen spill. Jeg er ganske enkelt lei av å nedlegge hele nasjoner på egenhånd.

Call of Duty: Big Red One vil naturligvis også inneholde en flerspillerdel, men i øyeblikket arbeides det intenst på singleplayer-delen, så vi får ingen kommentarer på akkurat dette. Du kan nok forvente deg noe i stil med de tidligere spillenes online-features - altså ikke noe som sprenger baklommene av buksene dine. Jeg håper inderlig at Gray Matter og Treyarch har klarer å ro dette i land, for jeg vil så nødig legge enda et krigsspill på hyllen og ergre meg over de spilte sjansene. Spillet forventes for øvrig på gaten i løpet av høsten og kommer til både Xbox, PlayStation 2 og GameCube.

Call of Duty 2: Big Red One
Dette er en annonse:
Call of Duty 2: Big Red One
Call of Duty 2: Big Red One
Call of Duty 2: Big Red One
Call of Duty 2: Big Red One
Dette er en annonse:
Call of Duty 2: Big Red One
Call of Duty 2: Big Red One
Call of Duty 2: Big Red One

Relaterte tekster

0
Call of Duty 2: Big Red OneScore

Call of Duty 2: Big Red One

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Call of Duty 2 til PC har fått mang en kritikkerrost omtale i verdens spillpresse. Nå er det klart for konsollversjonen og det blir spennende å se om denne er like bra. Les vår mening!

0
Call of Duty: Big Red One

Call of Duty: Big Red One

FORSPILL. Skrevet av Thomas Tanggaard

En sterkt forbedret AI, en følelse av å være en del av en gruppe og en interessant historisk division - dette ser lovende ut!Loading next content