Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Crysis 2

Crysis 2

Utenomjordiske skapninger invaderer New York og truer med å utrydde menneskeheten. Heldigvis er Nomad tilbake med en ny versjon av Nanodrakten for å tukte dem hardt og voldsomt...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så utrolig lekker E3-demoen var! Hva slags monster-PC vil dette kreve?

Crysis 2 kommer faktisk til både Xbox 360 og Playsation 3 i tillegg til PC. Dette blir Cryteks første utgivelse til konsoller, og utvikleren har som vane å presse teknologi-grensene. Vi forventer grafikk-fest med Crysis 2. Spillutvikleren ønsker å sette et visuelt kvalitetsstempel på grafikken i Crysis 2 når de skal demonstrere sin nye teknikk med spillmotoren, CryEngine 3.

Crysis 2

Da finnes det vel ikke mye kraft til overs for 3D?

Dette er en annonse:

Jo, det gjør det faktisk, til alle formater. Crytek viste stereoskopisk 3D til Xbox 360, en konsoll som offisielt ikke engang støtter teknologien enda, og det beveget seg utmerket. Omgivelsene som allerede tar pusten fra deg, kommer med andre ord til å bli enda litt mer imponerende.

Crysis 2

Jeg kjente ikke helt igjen nano-drakten, hva har skjedd?

Trenden i spillverden for øyeblikket, er å strømlinjeforme og gjøre spill tilgjengelig for alle. Det gjelder også Crytek, som har valgt å forenkle Nano-drakten. Istedenfor å velge mellom flere ulike egenskaper, handler det denne gangen om to ulike alternativ avhengig av om du vil spille taktiskt eller aggressivt. Styrke og rustning er altså ett alternativ i motsetning til forgjengeren hvor de var to.

Dette er en annonse:
Crysis 2

Så fiendene kommer ikke til å ha en sjanse?

De utenomjordiske skapningene har fått forsterkninger, og kommer i flere nye raser og varianter. Som eksempel fikk vi se et par Predator-lignende fiender som slo seg sammen for å lure deg i en felle og angrep deg etter tur. Isvåpnene de brukte virket heldigvis ikke særlig kraftige, så du behøver ikke bekymre deg for å fryse i Crysis 2.

Crysis 2

Ingen isvåpen altså, smart, men hvorfor må alle utenomjordiske skapninger være så teite?

Feil. Crytek har jobbet ekstremt hardt med fiendenes kunstige intelligens. Ifølge Crytek selv skal Crysis 2 visstnok være en milepæl i forhold til smarte fiender, som kommer til å lure deg, samarbeide, benytte omgivelsene, improvisere, og så videre. De har vel helt enkelt forstått at bra ildkraft er sykt mye bedre enn frossent vann.

Crysis 2

Benytte omgivelsene... Kan man gjøre det selv også?

Absolutt. New York City kommer til å bli en stor lekestue å boltre seg i. Blant annet kan man benytte styrken i sin Nano-drakt for å sparke forlatte biler på fiendene, som naturligvis vil gjøre mos ut av de utenomjordiske skapningene. Du kan også velte objekter og bruke dem som beskyttelse, konstruere egne bomber og mye annet.

Crysis 2
Crysis 2

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...Loading next content