Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Darkwatch

Darkwatch

Kruttrøyk og vampyrer = spaghetti-horror på høyt plan! Spilhaug har ladd handkanonene, og dratt på vampyrjakt!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Er du klar for å spille Jericho Ross? En breial tøffing av en kar som nylig hadde et mindre vellykket møte med en vampyr han ved et uhell slapp fri når han prøvde å rane feil tog, hvilket nå resulterer i at Ross må slåss for den hemmelige organisasjonen Darkwatch. Darkwatch har beskyttet menneskeheten mot ondskap siden begynnelsen av sivilisasjonen, å nå er du - Jericho Ross - deres fremste agent i kampen mot hordene av vampyrer.

HQ

Det er langt mellom hvert god skytespill om dagen, spesielt da på konsoll. Det er ingen hemmelighet at det er vanskelig å få et 100% vellykket produkt ut på konsollene i denne sjangeren, men av og til så kommer det et lite lyspunkt, Darkwatch ser ut til å bli et av dem. Du blir, til å begynne med, møtt med noen vellagede videosnutter som oppdaterer deg på historien, og du får da se dette mislykkede ranet som involverte Herr Ross, og hvordan han da ender opp som agent for Darkwatch.

Dette spillet er veldig enkelt å spille med spillkontroller og det funker like bra ingame som på Halo eller Red Faction, så spillbarheten er det ikke noe å si på. Kontrollene er enkle å mestre. Spilldesignet og grafikken er også på høyt nivå, og ser ut som en skikkelig go'western til tider. Hele krysningen med western- og vampyrsjangeren funker faktisk overraskende bra! Det er fett å være en skikkelig tøffing av en "gunslinger" med en liten sideappetitt for blodsuging. Når det kommer til blodsuging så vil du utover i spillet treffe på litt fortapte sjeler og lignende, da vil du få valget om du skal befri dem, eller bare fortære dem selv. Spillet og storyen er ikke lineær så dine valg avgjør hva du får oppleve. Dette sender deg ut på reisen som skal definere karakteren din, og jeg personlig er en sjelefortærer av rang!

Det skal tross alt nevnes at denne "hovedvampyren" du befridde er noe sånt som satans sønn, og at han, på lik linje med Darkwatch, følger nøye med på hva du gjør. Du vil også få en form for experience gjennom dette, som gir deg spesielle vampyr-triks om du vil, noe som er greit å ha med seg på veien her. Alt dette synes jeg selv er en kul ting å implementere i en sjanger som vanligvis har en streit story vi følger, og blir "regissert" igjennom spillet. Mer frihet er noe man ikke kan få for mye av i spill.

Spillet har lagt opp en del multiplayer-variasjoner som: 2-player split-screen mot hverandre og ikke minst 16-player på Xbox Live! Så her er det mye å hente i de forskjellige variantene spillet har å tilby. High Moon Studios har dratt nytte av Havoc-motoren i spillet, så her kan det fort bli avgjørende om du plasserer skudd i armer eller ben. Selv foretrekker jeg som regel hode - kort prosess. Jeg MÅ jo og selvfølgelig nevne hesten til Jericho. Det er en svær demonhingst med røde, lysende øyne du tar med deg ut på tur en gang i blant for å knerte litt mer slemminger. Kult.

Dette er en annonse:

Spillet er ikke spesielt utfordrende, i hvert fall ikke i forhold til de som er drevne på konsoll-skytere, men dette er et spill mer rettet mot de som kanskje ikke er kommet helt inn i den delen av gaming på konsoll. Men det er bra, et spill for alle er det vi blir servert her.

En annen liten ting det er hyggelig å oppleve (for en gangs skyld) er at det ikke tar stort mer enn opp i mot 5 sekunder å laste inn spillet. Lite er tross alt kjipere enn å sitte i halvminuttet å vente, og det bare fordi du kanskje spaserte inn i feil rom. Sånt er vi spart for her i Darkwatch!

Musikken og lyden i spillet er det ikke så mye å påpeke, verken for eller i mot egentlig. Den er ganske standard og anonym, men en del kule musikkstykker preger enkelte av sekvensene og dermed gir dem den ekstra lille piffen man kan like. Spillet er fortsatt i støpeskjeen hos High Moon, og har foreløpig fått release 14. oktober. Det betyr at de stadig har et par måneder å pusse og justere spillet, men allerede nå fremstår det som et solid stykke arbeid. Det er ingen genredefinerende tittel det er snakk om her, men likevel er det godt gjennomført, og en helt dugelig shooter. Foreløpig ser det - ikke overraskende - best ut på Xbox, men bakdelen er at Xbox-versjonen mangler en ting PS2 fikk, nemlig co-op multiplayer. Vi håper det kommer til i månedene før release. Alt i alt så ser dette veldig lovende ut om du er på leting etter en ny og givende spillopplevelse det stinker krutt og blod lang vei av.

Darkwatch
Dette er en annonse:
Darkwatch
Darkwatch
Darkwatch
Darkwatch
Darkwatch
Darkwatch
Darkwatch
Darkwatch
Darkwatch
Darkwatch
Darkwatch

Relaterte tekster

0
Darkwatch

Darkwatch

FORSPILL. Skrevet av Av: Thomas Spilhaug

Kruttrøyk og vampyrer = spaghetti-horror på høyt plan! Spilhaug har ladd handkanonene, og dratt på vampyrjakt!Loading next content