Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Cells

Dead Cells: Fatal Falls slippes om to uker og viser gameplay

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi fikk ikke akkurat ekstremt mange detaljer da Motion Twin offentliggjorde Dead Cells' Fatal Falls-utvidelse i desember, men utviklerne lovet oss nytt i starten av 2021. De holder ord.

Nå har vi nemlig fått en gameplaytrailer fra Dead Cells: Fatal Falls, og som om det ikke var nok avslører den at utvidelsen lanseres allerede 26. januar. Hva selve gameplayet angår får vi se mer av de to nye områdene, heftige våpnene og fascinerende fiendene som venter om bare to uker for de som er villige til å betale for det som virker å bli en meget innholdsrik og spennende utvidelse.

HQ
Dead Cells

Relaterte tekster

9
Dead CellsScore

Dead Cells

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

August er fylt med Metroid-aktige spill, men sjansen er stor for at Motion Twin allerede har gitt oss det beste alternativet med sitt finpussede roguelike.Loading next content