Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space Remake

Dead Space Remake lanseres i januar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da EA Motive hadde den lydfokuserte Dead Space Remake-stream i mars avsluttet de med å si at spillet ville slippes en gang i starten av 2023, og de færreste forventet vel nærmere informasjon om det i dagens stream. Derfor ble det en ekstra hyggelig overraskelse.

For selv om dagens stream i hovedsak fokuserte på å vise noen kule konsepttegninger i tillegg til mer dyptgående utviklingsprat toppet utviklerne showet med å avsløre at Dead Space Remake nærmere bestemt vil lanseres på PC, PS5 og Xbox Series den 27. januar.

Om du ikke har vært interessert i disse mer "nerdete" streamene kan jeg også dele den gode nyheten om at vi kan forvente den skikkelige avdukingen av Dead Space Remake med finpusset gameplay og en trailer litt før høsten Halloween.

Dead Space Remake

Relaterte tekster

2
Dead Space RemakeScore

Dead Space Remake

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi har reist tilbake til USG Ishimura for å oppleve den ikoniske overlevelsesskrekkhistorien som satte Isaac Clarke på kartet.Loading next content