Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Death Stranding blir film

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hideo Kojima sine spill, og da særlig Metal Gear Solid-serien, har alltid vært av det meget historiefokuserte og filmatiske slaget, så det er ikke rart mange har snakket om at han nærmest er en filmregissør. Derfor var det ikke overraskende da han bekreftet at Kojima Productions utvides til å også lage filmer. Dette gjør kveldens annonsering enda mindre overraskende.

Deadline har nemlig fått bekreftet at Kojima Productions har gått sammen med Alex Lebovici sitt Hammerstone Studios for å lage film av Death Stranding. Dette vil likevel ikke bli helt likt spillet, for kildene deres hevder også at planen er å introdusere nye personer og elementer, noe som vel er ganske bra med tanke på at mange vil kalle spillet 90 prosent film allerede. Forhåpentligvis trenger vi ikke å vente lenge på mer konkret informasjon heller, for arbeidet skal visstnok være i full gang selv om de ikke har annonsert en regissør enda.

Dette skjer altså bare en uke etter avdukingen av Death Stranding 2, så det skal bli interessant å se hvor tett på hverandre de to prosjektene kommer.

Death Stranding

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.

0
En hyllest til Low Roar

En hyllest til Low Roar

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Før året er omme ønsker Anders å rette oppmerksomheten mot en liten, men unik musikkgruppe.

0
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hideo Kojima sine spill, og da særlig Metal Gear Solid-serien, har alltid vært av det meget historiefokuserte og filmatiske slaget, så det er ikke rart mange har snakket...Loading next content