Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding Director's Cut

Death Stranding Director's Cut blir lettere og mer lekent

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter et veldig mystisk trailer juni fikk vi litt mer konkret informasjon om hva Death Stranding Director's Cut vil forbedre og introdusere en måned etter. Nå kan du se mye av det i aksjon.

Geoff Keighley har tross alt en bromance på gang med Hideo Kojima, så Death Stranding Director's Cut fikk æren av å avslutte kveldens Gamescom Opening Night Live-sending med en over åtte minutter lang gameplaypresentasjon som viser akkurat hvordan de nye dingsene vil gjøre fraktingen av pakker lettere å raskere, hvilke nye aktiviteter vi kan finne på og enda flere hint til hvordan historien fortsetter den 24. september.

HQ
Death Stranding Director's Cut

Relaterte tekster

Death Stranding Director's CutScore

Death Stranding Director's Cut

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at 2019s mest omdiskuterte spill nok ikke vil endre haternes meninger på PlayStation 5, men en forbedret presentasjon, bedre opplæring og litt mer variert gameplay kan hjelpe tvilerne.

Death Stranding er gratis på PC

Death Stranding er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har bare gått ni måneder siden den forbedrede utgaven av Death Stranding kom til PC, så Epic Games overrasket mange da de tilsynelatende ga bort denne på butikken sin...Loading next content