Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Death Stranding lanseres på PC Game Pass neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Twitterkontoen til PC Game Pass stoppet ikke etter det første åpenbare hintet til at Death Stranding skal komme til tjenesten tidligere denne uken, så det eneste verd å merke seg med dagens annonsering er datoen.

Kojima Productions bekrefter at Death Stranding lanseres på PC Game Pass den 23. august, noe som er på tirsdag. Denne utgaven skal være den samme som allerede finnes på Steam og Epic Games Store. Dermed blir vel det største med denne nyheten at PC Game Pass- og Xbox Game Pass Ultimate-medlemmer får det veldig gode spillet "gratis" og kose seg med Achievements.

HQ
Death Stranding

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.Loading next content