Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry 5

Devil May Cry 5 har solgt over seks millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Devil May Cry 4 ble utgitt i 2008, og det førte åpenbart til at Capcom mistet troen på serien, siden det skulle gå elleve år før vi endelig fikk Devil May Cry 5.

Heldigvis solgte det veldig bra helt fra begynnelsen, og har klatret jevnt siden. Nå avslører Capcom stolt at dette briljante spillet har solgt over seks millioner eksemplarer siden lanseringen i 2019.

Dette er veldig velfortjent, og vi kan anbefale deg å nyte det på PlayStation 5 eller Xbox Series hvis du har muligheten til det, da det har blitt ytterligere forbedret på disse formatene. Det er også inkludert i Xbox sitt Shocktober-salg, som vi rapporterte om i går, hvis du ønsker å få det til en billigere penge.

Devil May Cry 5

Relaterte tekster

3
Devil May Cry 5Score

Devil May Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Er det femte, eller sjette om du regner med DMC, kapittelet i Devil May Cry Smokin' Sexy Style eller bare Dismal? Odd Karsten prøver å gi svar uten å spoile like mye som en viss trailer.Loading next content