Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Digimon Survive

Digimon Survive utsettes offisielt atter en gang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Suzanne Berget var sjefredaktør da Digimon Survive ble avduket og skulle vært det da spillet i utgangspunktet hadde planlagt lansering i 2019. Siden den gang har vi fått to lange utvidelser, så det bør vel ikke overraske at Witchcraft og Bandai Namco nå også slenger seg inn i rekken av den siste tidens lanseringsendringer.

Utviklerne forteller at de fortsatt trenger mer tid for å gjøre ferdig Digimon Survive, og derfor har bestemt seg for å utsette spillet til en gang i 2022. Dermed må altså Animorpher og flere av dere andre vente over to år lengre enn planlagt, noe vi nærmest har visst siden i sommer.

Digimon Survive

Relaterte tekster

1
Digimon Survive utsettes til 2020

Digimon Survive utsettes til 2020

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Witchcraft offentliggjorde Digimon Survive i fjor var planen at det ambisiøse spillet skulle lanseres mot slutten av 2019, men dette er ikke tilfellet lenger....Loading next content