Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Driveclub

Driveclubs februaroppdatering blir innholdsrik

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For litt over tre uker siden kunne vi avsløre at Driveclub vil få en "Hardcore"-modus den 11. februar. Det stopper dog ikke der.

I tillegg kommer et nytt område kalt"Scotland - Old Town" (med seks baner), nye Elite-, flere Driver- og Club-nivåer, forbedret "Photo Mode", fjernet en del bugs og mer. Den vil også gjøre spillet klart for "No Limits"- og "Suzuki"-utvidelsene som kommer om to uker.

Oppdateringen kommer i morgen, og vil være på omtrent 0,9GB.

HQ
Driveclub

Relaterte tekster

DriveclubScore

Driveclub

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Tomas har vært på kjøretur gjennom Sogn og Fjordane, og satt karakter på opplevelsen.

2
Sony dreper Driveclub

Sony dreper Driveclub

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har gått over tre år siden Evolution Studios, utviklerne av Driveclub, ble lagt ned av Sony og gikk til Codemasters, så det var vel bare et spørsmål om tid før dagens...

2
Siste oppdatering ute til Driveclub

Siste oppdatering ute til Driveclub

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Evolution Studios er utvikleren som stod bak det smått beryktede Driveclub til Playstation 4. Spillet ble til slutt sluppet, og det er et godt spill, men utvikleren måtte...Loading next content