Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII: Rebirth

Du trenger ikke å ha spilt FFVII: Remake før Final Fantasy VII: Rebirth

Square Enix forbereder noe som skal sørge for det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg tror aldri jeg har anmeldt en oppfølger uten å bli spurt om du må spille andre spill i serien først. Ganske forståelig, selv om det er få spill som krever det i dag, så det var bare et tidsspørsmål før Square Enix tok opp dette aspektet ved Final Fantasy VII: Rebirth. Her er svaret.

Etter å ha uttalt at Final Fantasy VII: Rebirth fortsatt er i rute for lansering "neste vinter" og spillets åpne verden de siste dagene har Square Enix nå sagt at du ikke trenger å spille Final Fantasy VII: Remake før oppfølgeren. Hvorfor det? Fordi selskapet har "gjort forberedelser" for å sikre at nye spillere fortsatt vil kunne nyte Final Fantasy VII: Rebirth uten åha rørt forgjengeren. Betyr det at vi får en rask oppsummering når vi starter spillet, eller at historien er så selvstendig at det er unødvendig?

Hva håper du det betyr?

Final Fantasy VII: Rebirth

Relaterte teksterLoading next content