Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Enter the Matrix

Enter The Matrix

Enter The Matrix er ikke bare et spill basert på en kjent filmserie, det er en integrert del av Matrix-universet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Enter The Matrix er ikke bare et spill basert på en kjent filmserie, det er en integrert del av Matrix-universet. Wachowski-brødrene legger sterk vekt på at dette spillet er minst like viktig som noen av filmene, sett at man er interessert i å få med seg hele historien rundt The Matrix. De har selv skrevet og regissert spillet, så alt skjer i ekte Matrix stil. Historien i spillet går parallelt med den vi får servert i filmen; The Matrix: Reloaded. Du vil, i løpet av spillet, treffe på Neo, Morpheus og resten av gjengen vi kjenner så godt fra den første filmen. De påpeker veldig entusiastisk, at de som spiller igjennom spillet før de ser filmen vil få mer ut av storyen i Reloaded. Men selvfølgelig er det ikke en nødvendighet for å nyte filmen til det fulle.

HQ

Introen til spillet er lang, imponerende og laget av Square (folkene bak Final Fantasy: The Spirits Within). Med andre ord, det er en drit kul intro, med konge animasjon og grafikk. Veeeery...Nice! Du har to karakterer du kan spille med; Niobi og Ghost. Niobi er kapteinen på Logos, ekspert i kampsport og den definitivt råeste piloten både i The Matrix og den virkelige verden. Ghost er våpenspesialist, hans våpen er kunststykker for han. Glad i å skyte fra deg? Spill med Ghost, han tar helt av.

Spillet er spekket med vill action av alle varianter. Vi ble alle kjent med "bullet-time" i Max Payne, her heter det "focus", men fungerer på samme måten. Aktiver den i kamp og kødd skikkelig med hodet til fiendene dine. De rekker ikke si "HÆ?!", før du har tatt knekken på dem. Masse våpen er en selvfølgelighet når vi snakker om Matrix, og masse våpen blir det. Man skal ikke måtte tenke på å gå tom for kuler her. Når magasinet er tomt plukker du opp det nærmeste våpenet og fortsetter å blåse ut bly til kruttrøyken ligger tungt i rommet. Villmannskjøring er det her og. Om du vil kjøre bilen eller sitte på taket og skyte avhenger av hvilken karakter du spiller. Jeg foretrekker selv å sende salve på salve mot forfølgerne mine til bilene deres er siler på hjul. Du skal fly hovercraften Logos igjennom gangene som fører til Zion, i vill flukt fra parasittene som tok skipet til Morpheus i første filmen.

Hacking er en viktig del av spillet. Logg deg inn i The Matrix for å laste ned forskjellige kampsporttyper eller informasjon for å komme deg videre i spillet. Er du dyktig?? Finn "cheats" for å hjelpe karakteren din. Siden Matrix-verdenen skal være uten grenser, vil ikke cheatcodes av den typen vi kjenner fra før være av interesse. Her skal man kunne løpe på veggen, man skal kunne dukke unna kuler, det er bare fantasien som skal være din barriere.

Så kommer det jeg likte best, kampsporten... Slåss mot Agenter m.fl. med et stadig utvidet arsenal av spark og slag. Redd for at du tar de samme sprarkene og slagene hele tiden? Det trenger du ikke være, spillet inneholder over 3000 forskjellige kombinasjoner, så variasjon skulle det bli nok av! Det ser sinnsykt heftig ut når man aktiverer "focus" for så å sparke motstanderen tvers gjennom rommet og inn i veggen.

Dette er en annonse:

Vi fikk prøve en spesiallaget kode av spillet som ikke viste noe fra det som vil komme i butikkene 15. mai. Det vi da fikk se av grafikk var selvfølgelig ikke ferdiggjort, men dog meget imponerende. "Ragdoll"-effekten på karakterne i spillet var også veldig kul. Kroppene fløy mens armer og ben flakset rundt. Det bidrar til å gi en mer overbevisende effekt i forhold til virkeligheten. Lyden var dessverre ikke veldig god på det vi fikk prøve, men det var langt i fra de lydene som skal være i spillet. Jeg tror nok ikke vi har noe å frykte på lydfronten når spillet er ferdig. Det hadde vært skuffende med et spill som har tatt så lang tid, hvis de ikke klarte å gjengi god lyd. Kanskje noe av det råeste de har gjort, er å spille inn en HEL time med film til spillet... Ja du leste riktig. Alle skuespillerene er med, Wachowski-brødrene regisserer og Joel Silver produserer. Denne timen med film vil ikke være å finne noe annet sted enn i spillet. Vi gleder oss virkelig til denne godbiten. Nam!!

Sjekk nettsiden på: www.enterthematrixgame.com for siste info, men forbered deg, 15. mai er ikke langt unna. Ser du en ukjent mann i grå dress og solbriller gå etter deg....LØP!

Relaterte tekster

1
Enter the MatrixScore

Enter the Matrix

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Engelin

I stedet for å bare gjenskape den kommende filmen, Matrix Reloaded og basere spillet på dennes plot, har Shiny Entertainment, Atari og Warner, i fellesskap siktet en god del høyere.

0
Enter The Matrix - Masse nye screenies!

Enter The Matrix - Masse nye screenies!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Infogrames (eller Atari!?!) har nettopp kunngjort at Enter The Matrix spillet er sendt ut til butikkene i ikke mindre enn 4 millioner eksemplarer! I tillegg har de sluppet en massiv bunke screenies som vi har her inne!

0
Nye Enter The Matrix screenies

Nye Enter The Matrix screenies

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Vi er mange som venter spent på det nye Matrix spillet. Det har gått gull og i dag har vi en bunke PS2 screenies som smører ventetiden litt.

0
Enter The Matrix

Enter The Matrix

FORSPILL. Skrevet av Thomas Spilhaug

Enter The Matrix er ikke bare et spill basert på en kjent filmserie, det er en integrert del av Matrix-universet.Loading next content