Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hyrule Warriors: Age of Calamity

Expansion pass annonsert til Hyrule Warriors: Age of Calamity

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange ble litt skuffet da Nintendo ikke avslørte noe nytt om Breath of the Wild 2 under gårsdagens Nintendo Direct. Men husk at jubileumsåret for Zelda så vidt har begynt, og de sa uansett at de vil vise det frem senere i år. Dog kunne de både annonsere en HD-utgave av Skyward Sword samt et expansion pass til Hyrule Warriors: Age of Calamity.

Dette passet til 200 kroner inkluderer to DLCer, der den første ankommer i juni og den neste i november. Disse introduserer nye våpentyper, flere karakterer, nye utfordrende fiender, nye utfordringer i Royal Ancient Lab, kosmetiske gjenstander og utfordringer for de eksisterende karakterene. Kjøper du passet i stedet for å kjøpe utvidelsene individuelt, får du som bonus et nytt våpen og kostyme til Link. Hva DLCene ellers kommer til å inneholde vites ikke helt enda, men vi holder dere oppdatert.

Sjekk ut traileren nedenfor.

HQ
Hyrule Warriors: Age of Calamity

Relaterte tekster

1
Hyrule Warriors: Age of CalamityScore

Hyrule Warriors: Age of Calamity

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

For andre gang forenes Zelda-serien med Dynasty Warriors-formelen. Denne gangen får man servert en ordentlig historie som tar oss med til Breath of the Wild-verdenen, hundre år tilbake i tid.Loading next content