Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Fable Legends

Fable Legends

Fable: The Journey ble aldri det fansen hadde lengtet etter, men med Legends skal Lionhead Studios skape den beste historien så langt...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillregissør David Eckelberry lover oss den beste historien noensinne. Selvsagt. Det er jo Lionhead Studios vi snakker om, og selv om Molyneux er ute av bildet har utviklerne fortsatt høye ambisjoner. Fable Legends skal lykkes med å bli best gjennom å blande forgjengerne med et skikkelig online-konsept og vakker grafikk. Dette skal bli mulig takket være Xbox One, og allerede i de innledende sekvensene ser vi et spill som er imponerende vakkert.

Sommerfugler flyr i vinden mens kontraststerk vegetasjon vaier med. Det er vakkert, lyst, sommeraktig og solrikt. Lionhead har bygd en utopi, men verdenen og dens innbyggere skjuler mørke og mystikk.

Fable Legends
Alle figurene kan stige i level, finne nye oppgaver og samle gull. Akkurat som tiligere.

Fable Legends starter før det første spillet i serien. Som et resultat av dette er det en primitiv verden. I byen Brightwatch bærer trehusene preg av å kun tjene det formålet å gi ly fremfor å være noe statussymbol. Her er det ingen industrialisme slik som i Fable III, ei heller misnøyen som var knyttet til den. Det har ikke rukket å skje ennå, men mengden av oppdrag og minispill er fortsatt representert. Det er fullt mulig å jobbe for både bartenderen og smeden, og samtidig kan man godt legge ut på eventyr for redde bartenderens bortkomne barn. Men hovedhistorien kretser hovedsaklig rundt en antikvitet som oppfyller ønsker.

Dette er en annonse:

I takt med at Brightwatch åpner seg mer og mer, møter vi stadig nye karakterer - den ene rarere enn den andre. Eckelberry oppfordrer oss til å ikke ta Fable Legends så altfor seriøst, men det er heller ingen stor risiko for at det skal skje. Fable har alltid vært tydelig preget av britisk humor (Monthy Pyton) av høy kvalitet, og vi ser gjerne mer av det slaget - særlig sammen med tre gode venner.

En sentral faktor i Fable Legends er nemlig nettopp flerspilleren. Du vil alltid utgjøre en fjerdedel av en kvartett enten du spiller alene eller sammen med andre. Det skal visst være nærmest umulig å utklasse sine medspillere, og Eckelberry mener at studioet ennå ikke har sett et eksempel på at noen er for sterke eller svake til å kunne bli med. Hvis dette skulle vise seg å stemme når spillet er ferdig, så vil Fable Legends være noe virkelig unikt i rollespillsjangeren.

Fable Legends
Lionhead Studios prøver ikke engang å skjule at formålet med Fable Legends er å ha det gøy.

Heltene bidrar med noe eget i kampene, og dette gjør at man blir avhengige av hverandre. Rollene kan de fleste i søvne, men det er altså snakk om ridder, tyv, bueskytter og heks. Kombinasjonen av de fire blir spennende å få se i sanntidskamper mot monstre av alle mulige slag. På toppen av dette blir også alt av trær, blomster og busker ødelagt i de voldsomme kampene.

Dette er en annonse:

Den største nyheten i denne omgangen er nok at en femte spiller kan ta rollen som antagonist, og gjør sitt beste for å lage problemer for de fire heltene. Dette gjør man ved å plassere ut onde tropper ved nøye vurderte tilfeller. Eller hvorfor ikke mane frem et digert troll?

Kinect-støtten strekker seg ikke lenger enn til enkle stemmekommandoer. Dette bekrefter Eckelberry som ikke vil snakke mer enn absolutt nødvendig om Fable: The Journey. De har altså vraket bevegelsesstyring fullstendig, og det kan være en viktig faktor i arbeidet med å lage et Fable Legends som fansen vil ha.

HQ
Fable Legends
Fable Legends
Fable Legends

Relaterte tekster

2
Fortsatt håp for Fable Legends

Fortsatt håp for Fable Legends

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For en måned siden fikk vi vite at utviklingen av Fable Legends ville stoppe, og at Microsoft ønsket å legge ned Lionhead Studios. Nå kan det dog virke som om planene har...

0
Fable Legends vil være oppe i en måned

Fable Legends vil være oppe i en måned

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I går fikk vi vite at Microsoft stenger Lionhead Studios, og samtidig kansellerer Fable Legends. Det bli imidlertid ingen brå død for spillet, for ifølge Gameinformer vil...

7
Fable Legends er kansellert

Fable Legends er kansellert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er vel neppe mange som blir veldig overrasket over Xbox sitt valg om å kansellere Fable Legends. De er også i samtale med de ansatte om å legge ned hele virksomheten...

0
Fable Legends-beta i 2016

Fable Legends-beta i 2016

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Lionhead Studios' Fable Legends blir stadig større. De som har fått fingrene i den lukkede betaen sier spillet har gjennomgått enorme forandringer siden annonseringen i...

2
Tre nye Gamescom-bilder fra Fable Legends

Tre nye Gamescom-bilder fra Fable Legends

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Torsdag kunne vi by på litt ferskt gameplay fra Lionhead Studios' kommende Fable Legends, og nå har Microsoft sendt ut noen få nye bilder til glede for deg som ikke liker...Loading next content