Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout 4 utsettes til 2024 på PS5 og Xbox Series

No shit, Vault Boy...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For fjorten måneder siden Bethesda annonserte at Fallout 4 ville komme til PlayStation 5 og Xbox Series i 2023, og at det ville være en gratis oppgradering for de av oss som allerede eier spillet på forrige generasjons konsoller. Dette gjorde meg ganske spent, men jeg begynte å ane en forsinkelse da vi ikke hadde hørt noe mer i sommer. Det faktum at Bethesda sa "ingen kommentar" da jeg spurte om en offisiell oppdatering om utgivelsesdatoen gjorde at jeg bare ventet på denne kunngjøringen i ellevte time.

Bethesda bekrefter at PS5- og Xbox Series-versjonen av Fallout 4 er forsinket til en gang i 2024. Ikke akkurat overraskende med tanke på at Bethesda Game Studios ikke vil at noe skal stjele enda mer oppmerksomhet fra Starfield, og Amazons Fallout-show starter i april.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content