Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Får vi Overwatch League-inspirerte skins?

Nylige hint har fått folk til å undersøke.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch League har fått mye spalteplass i det siste, ikke minst fordi vi nå offisielt vet navnene på to av lagene, nemlig Shanghai Dragons og Dallas Fuel - og PC Gamer la merke til at i begge disse annonseringene hadde Mei og Genji egne skins i lagenes farger. De begynte derfor å undersøke litt:

"We were honoured to collaborate with the Overwatch development team and Team Envy to announce the Dallas Fuel's visual identity with a custom Genji skin for demonstration purposes," sa en representant fra Overwatch League.

"We look forward to sharing more information about Overwatch League-affiliated in-game items in the coming months."

Dette er en ganske kryptisk beskjed, men det virker lovende for at vi kanskje kan forvente lagbaserte skins fra ligaen i spillet. Foreløpig er det riktignok best å ta det hele med en klype salt, siden ingenting har blitt bekreftet ennå.

Hadde det var kult med Overwatch League-skins i spillet?

Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content