Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 3

Forza-serien har solgt for 8,5 milliarder kroner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Før Forza Motorsport kom ut i 2005 var det i hovedsak Need for Speed og Gran Turismo som var bilspillene på alles lepper. Siden den gang har dog Turn 10 og Playground Games sine Forza-spill overtatt tronen blant de fleste bilspillfans. Serien er nå meget populær og selger godt nesten hvert bidige år. Akkurat hvor godt har vi fått en indikasjon på nå.

Microsoft har nemlig annonsert at serien nå har solgt for 8,5 milliarder kroner ($1 billion), og da snakker de kun om fysiske utgaver. Sjansen er derfor meget stor for at tallet bikker over 10 milliarder om man inkluderer digitale utgaver.

Samtidig kan de avsløre at fjorårets utgave, Forza Horizon 3, har blitt solgt over 2,5 millioner ganger, mens over 14 millioner spillere har prøvd den populære serien på Xbox One eller PC en eller annen gang. Veldig imponerende tall for en sjanger enkelte vil betrakte som en nisje.

Tror du Gran Turismo har en sjanse til å ta tilbake tronen en gang?

Forza Horizon 3

Relaterte tekster

1
Forza Horizon 3: Blizzard MountainScore

Forza Horizon 3: Blizzard Mountain

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Den første utvidelsen til det glimrende Forza Horizon 3 har ankommet, og vi har kjent på det nye underlaget, navigert snøstormer og sladdet for harde livet...

7
Forza Horizon 3Score

Forza Horizon 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Asfalt, grus, luksusbiler og krokodiller! Morten kost seg med Forza Horizon 3, men likevel føles denne festivalen en anelse for lik de foregående to...Loading next content