Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Gears of War 3

Gears of War 3

Jacinto er for lengst tapt, COG-folket befinner seg på et hangarfartøy og menneskeheten synger på siste verset. Krigen i Gears og War 3 ser mer håpløs ut enn noensinne, men selve spillet virker meget lovende.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gears of War 3 - Jeg antar det skal jaktes på Locust?

Det blir Locust-slakt ja, stol på det, og på E3 har vi dannet oss et bra bilde av hvordan dette skal foregå. Kampene fortsetter for krigsveteranen Marcus Fenix og for mange av hans kompiser som Dom, Baird, Cole og en kvinnelig karakter kalt Anya. Fylt til randen med nye våpen som dobbeltløpet haglegevær, One Shot, Digger Launcher (skyter eksplosiver) og med tunge mechs skal vi entre krigssonen.

Gears of War 3

Og lekkert blir det?

Dette er en annonse:

Det blir mer enn lekkert. Dette blir det mest polerte Gears of War-spillet noensinne og nå skal endelig all kraften i Xbox 360 være utnyttet, ifølge utvikleren Epic. Unreal 3.5-motoren og Epics ferdigheter garanterer teknisk tyngde, men også et estetisk interessant spillunivers, med flere grøntområder og de nye naturlignende fiendene Lambent. Det eneste vi irriterer oss litt over er de armløse rustningene vi fikk se under E3, men det virker overkommelig.

Gears of War 3

Blir det Co-op?

Ja, Gears of War 3 har en samarbeidsdel for fire personer og vi kommer til å få spille som den nye karakteren Anya Stroud, som hadde en kontorstilling i de første spillene, og Jace Stratton, en hardhudet figur som har blitt nevnt i forbifarten i Gears of War-mytologien. Større interaksjon imellom soldatene har blitt lovt og vi kommer for eksempel til å kunne dele våpen og ammunisjon under slagene.

Dette er en annonse:
Gears of War 3

Det har gått rykter om noe kalt Beast, hva er det?

Dette er en av de mest interessante nyhetene i Gears of War 3 og kan beskrives som omvendt versjon av den populære Horde-modusen fra Gears of War 2. Du og tre venner spiller som Locust og skal drepe COG-soldatene - men ikke på den måten vi allerede kjenner til. Vi skal få spille som andre skapninger enn vanlige fotsoldater og spiller derfor som Wretch, Cantus og Berseker blant mange andre varianter fra Locusts brutale galleri. Totalt kan vi veksle mellom 20 ulike skapninger og vi skal til og med få krype rundt som ekle små Tickers for å selvmordsbome Gears-soldatene - om vi kommer nærme nok da.

Gears of War 3

Skjønner! Det virker som Beast kan stjele hele showet.

Nettopp, og det finnes flere grunner til det. Det er alltid noe spesielt med det å spille som et skurkeaktige beist, det finnes mange raser å velge mellom og et nivå-system for å låse opp nye figurer å spille med virker engasjerende. Ved å samle mynter på banene, kan du gjenopplives som ulike Locust under kampene, og er du den som dør først i vennegjengen er det en gla'nyhet, for du slipper nemlig å vente til kampene er over med å bli med på nytt. Vi kan forvente at gears-soldatene kommer til å bunkre seg godt fast på strategiske områder for å forsvare seg, og det vil kreve en god porsjon strategi for å overrumple dem.

Gears of War 3

Jeg vil kunne slakte Locust også.

Og det kommer du selvfølgelig til å få gjøre, både i kampanjen og online. blant fiendene finner vi de nye Lambent Locust, som er muterte versjoner av de vanlige krypene. På E3-messen så vi Cliff Bleszinski nærme seg en av de mange enorme skapningene i spillet -trelignende skapninger som gir liv til Lambent. På samme måte som Locust-hull i de forrige spillene. Lambent Berserker ser forøvrig helt sinnsvakt drapsklar ut, og det skal bli en sann fornøyelse å finte han ut. Våre helter skal også ha nye manøvre, som å hoppe over hindre og nærkontaktsangrep samtidig, eller gjøre «motorsag spark» - en motorsagpunktering av en fiende fulgt opp av et reelt smell med foten. Storslakt på gang altså, og i april fortsetter kampen.

Gears of War 3
Gears of War 3
Gears of War 3
Gears of War 3
Gears of War 3
Gears of War 3
Gears of War 3

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...Loading next content