Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök-skaperne takker og hedrer fansen i video

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Santa Monica Studio har de første ukene før og etter lanseringen av God of War: Ragnarök gitt oss en rekke videoer som viser hvordan utviklingen av mesterverket, men videoserie avsluttes ved å rette fokuset mot noen andre som er meget viktige under det knalltøffe arbeidet.

For som overskriften avslører handler den siste videodagboken om spillerne og fansen sine roller i skapelsen av God of War: Ragnarök. Her takker nemlig mange av utviklerne for all den støtten de har fått og noen eksempler på hvordan fansen har hjulpet dem gjennom både gode og onde dager med hyggelige meldinger, fantastisk fanart, veldig gode cosplay, animasjonsfilmer og hva det måtte.

Bruker du å dele engasjementet ditt for spill på noen måte?

HQ
God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content