Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War

God of War vist frem på PC og her er kravene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I oktober fikk vi endelig bekreftelsen på at God of War kommer til PC den 14. januar, men Sony nøyde seg med å bare si at denne utgaven av mesterverket ville by på NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) og NVIDIA Reflex-teknologien, samt støtte ultrabrede skjermer og en rekke kontrollere. Nå er det tid for en god del mer informasjon og se spillet i aksjon.

Porterne i Jetpack Interactive har nå gitt oss en trailer fra PC-utgaven av God of War som i tillegg til å vise de overnevnte forbedringene fremhever bedre skygger, mer imponerende refleksjoner og generelle visuelle forbedringer. Derfor passer det godt at vi også har fått PC-kravene for en rekke ulike bildeoppløsninger og bildefrekvenser. Du kan se en oversikt av disse nederst.

HQ
God of War
God of War

Relaterte tekster

God of WarScore

God of War

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Kratos og Atreus sitt første eventyr har ikke bare satt en ny standard for God of War-serien, men for spill generelt.Loading next content