Norsk
Gamereactor
forspill
Gotham City Impostors

Gotham City Impostors

Lettbent og fargerikt superheltspill eller forutsigbar actionsmørje? Vi har prøvd oss på Gotham City Impostors..

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg er så uendelig glad for at Batman: Arkham City ble lansert uten flerspiller. En skulle trodd at ikke engang Batman ville klart seg uten dødsmatcher og capture the flag-moduser, men der tok vi heldigvis feil. Spekulasjon til tross - vi mistenker at Warner Bros ville presse ut en flerspillermodus fra Rocksteady, som mest sannsynlig avviste forslaget blankt.

I stedet gikk jobben til en annen utvikler, nemlig Monolith Production (Condemned, F.E.A.R.). Det kjente firmaet slipper derfor en slags Batman-inspirert flerspiller som en separat, nedlastbar utgivelse, som allerede fremstår som et bedre valg for alle parter.

Mens Batman: Arkham City siktet seg inn på den mørke versjonen av nattens ridder, retter Gotham City Imposters blikket mot det glade 60-tallets Batman TV-serie med Adam West i hovedrollen. I spillet inntar du rollen som bedrager på Batman eller Jokerens side, som dermed skal bekjempe hverandre i Team Fortress 2-dunstende flerspillermatcher.

Gotham City Impostors
Du kan modifisere utseendet på din bat- eller jokerbedrager. Resultatet er langt fra pent.
Dette er en annonse:

Arsenalet rangeres fra dødelige lekeartikler og rulleskøyter til hagler og bataranger. Baneoppdragene består av å for eksempel aktivere lattergass eller å sende ut kjøttetende flaggermus. Luften syder av bly, blod og død, og det er betraktelig mer lettsindig enn det angstfylte Batman: Arkham City. Det er på sett og vis en kul og frisk idé. Alt fra spillelementene til den fargeglade grafikken og humoren oser livlighet.

Selve fundamentet for spillet stammer fra Call of Duty, og det fremstår nesten som en direkte kopi. Det føles billig og en smule trist. Men heldigvis later det til at Gotham City Impostors har mer enn nok ideer å by på for å rettferdiggjøre sin eksistens i actionlandskape. Det er nok potensiale her til å lage en skikkelig flerspillerfest.

Gotham City Impostors
Takket være gripehaker, springsko og lignende blusser kampene opp hvorenn du går.

Spillelementene er varierte, og strekker seg fra gripehaker og springsko til rulleskøyter og hederlige paintballkamper, og de fungerer ypperlig sammen. Om vi får mer av dette vil Gotham City Impostors gjøre en unik figur, fremfor å tukle seg inn i gimmick-jungelen. Blir det en Call of Duty-kopi eller et friskt pust? Svaret får vi i januar.

Dette er en annonse:
Gotham City Impostors
Gotham City Impostors
Gotham City Impostors
Gotham City Impostors
Gotham City Impostors
Gotham City Impostors
Gotham City Impostors

Relaterte teksterLoading next content