Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hades
Featured: E3 2021 Coverage

Hades slippes endelig på PlayStation og Xbox i august

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Last of Us: Part II og Hades var de to spillene som i hovedsak kjempet om å være årets spill for mange i fjor, så stakkars Supergiant har vært nødt til å tåle mye masing om når sistnevnte kommer til PlayStation og Xbox. Forhåpentligvis trenger de ikke å se mye av det lengre.

Det ekstremt talentfulle studioet har gitt oss en trailer som avslører at Hades slippes på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series den 13. august. Xbox-eiere kan fryde seg ekstra mye siden det fremragende spillet blir tilgjengelig på Xbox Game Pass fra første stund.

HQ
Hades

Relaterte tekster

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Bastion, Transistor og Pyre tar oss med til den greske underverdenen, med et himmelsk godt resultat.

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ricardo C. Esteves

"Hvis du liker roguelite-sjangeren, er Hades et utmerket forslag, og selvfølgelig, hvis du er en fan av Supergiant Games, er det obligatorisk."

0
Hades dominerer GDC 2021 Awards

Hades dominerer GDC 2021 Awards

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Last of Us: Part II dominerte de fleste Game of the Year-kåringene i slutten av 2020, men det var et helt annet spill som stakk av med mest heder og ære etter den...Loading next content