Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Her er videoanmeldelsen vår av Just Cause 4

Er Solis verdt turen?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Just Cause 4 kom ut til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 4. desember og Robin var ikke helt fornøyd med tilstanden til Just Cause 4 i den skriftlige anmeldelsen vår (som du kan lese her). Oppdragsdesignet var lite oppfinnsomt og spillet slet med en del tekniske problemer, blant annet.

Nå har vi også mekket sammen en videoanmeldelse hvor dur får vite hva de andre redaksjonene synes, samt se spillet i aksjon. Har du fått prøvd det ennå? Hva synes du?

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content