Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls: Remastered

Her kommer enda en Dark Souls-konkurranse!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På mandag sparket vi i gang en Dark Souls-konkurranse hvor du kunne vinne et himla kult sett med vinyler (konkurransen pågår fortsatt hvis du vil delta), og i dag kjører vi like gjerne på med enda en Dark Souls-konkurranse! Denne gangen er premien litt annerledes, men kan ende opp med å bli like ettertraktet...

Dark Souls: Remastered ankommer PlayStation 4, Xbox One og PC på fredag, men en Switch-version er også under utvikling, som kommer senere på sommeren, og i selskap med denne versjonen utgir From Software og Nintendo også en ganske spesiell Amiibo-figur, og det er denne du kan vinne i dag!

Figuren kalles Solaire of Astora, og produseres kun i et begrenset opplag ifølge Bandai Namco. Mange store butikker er utsolgt allerede, men her på Gamereactor har dere altså muligheten til å få tak i en.

Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle hvilket Dark Souls-spill som er favoritten din, og hvorfor, og så velger vi en vinner på mandag.

Dark Souls: Remastered

Dette er en lokal konkurranse.

Relaterte tekster

4
Dark Souls: Remastered til SwitchScore

Dark Souls: Remastered til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har igjen begitt seg ut i Dark Souls sin utilgivelige og brutale verden. Denne gangen har hun prøvde å holde seg i live på T-bane, trikk og tog. Hvordan har det gått?

5
Dark Souls: RemasteredScore

Dark Souls: Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nok en gang har Silje sittet i timevis og "svettet" Dark Souls. Denne gangen var spillet litt penere å se på, og de endringene som har blitt gjort, var utrolig tilfredsstillende.

Gamereactors store julekalender - Luke 1

Gamereactors store julekalender - Luke 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Da har tiden endelig kommet! Vi kan ønske velkommen til Gamereactors julekalender hvor vi den neste måneden kommer til å by på en rekke spill og spillrelatert stæsj. I...

1
Dette er historien i Dark Souls

Dette er historien i Dark Souls

NYHET. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Har du noensinne undret høyt for deg selv: "Hva er egentlig historien i Dark Souls?" Da er du ikke alene, for selv om det definitivt finnes en historie i From Software...Loading next content