Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Hitman 3 har solgt 300% bedre enn forgjengeren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hitman 3 ble lansert i januar, og det sto tidlig klart at det solgte mye bedre enn sin forgjenger. Den danske utvikleren IO Interactive virker å være meget fornøyde med hvordan det har gått, og i et intervju hos Games Industry forteller CEO Hakan Abrak at Hitman 3 har solgt 300% bedre enn det forrige spillet.

Abrak påpekte også at det faktum at det ble lansert i en rolig periode spillanseringsmessig uten tvil har noe med suksessen å gjøre. Han ser det også som bevis på at det finnes et tilstrekkelig stort globalt publikum for at Hitman-serien skal kunne leve videre i framtiden.

Eiriks anmeldelse av Hitman 3 kan du lese her. IO Interactive jobber for øyeblikket på Project 007, så det vil nok ta en stund før vi ser Agent 47 igjen.

Hitman 3

Relaterte tekster

9
Hitman 3Score

Hitman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å avslutte en trilogi er aldri lett, så at Agent 47 klarer det er veldig gledelig. Selv om IO Interactive har gått for det ekstremt trygge...

0
Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå...Loading next content