Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy 2 ser ut til å bli utviklet med Unreal Engine 5

Avalanche Software søker medarbeidere med kunnskap om Epic Games' nyeste spillmotor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ville være en underdrivelse å si at Hogwarts Legacy ble en stor suksess. Etter år med rotete utvikling, forsinkelser og trusler om boikott fra folk som var kritiske til J.K. Rowling endte spillet opp med å bli det mest solgte spillet i 2023. Ikke bare det, men det fikk også svært gode karakterer over hele linjen.

Utviklerne flagget tidlig at Hogwarts Legacy skulle være en komplett opplevelse og at det ikke var noe DLC på trappene, så det antas at utviklingen av oppfølgeren allerede er i full gang, basert på en rekke stillingsannonser. Nå skriver Tech4Gamers at det ser ut til at Avalanche Software vil bytte grafikkmotor fra Unreal Engine 4 til Unreal Engine 5 for Hogwarts Legacy 2 .

Igjen er det en stillingsannonse som avslører dette, der studioet leter etter en Senior Character Artist, og personen skal ha "erfaring med spillmotorer som Unreal Engine 4/5". Warner og Avalanche Software legger ikke skjul på at dette handler om trollmannsseriens fremtid, og skriver også at søkeren skal ansettes av "gruppen bak blockbuster open world, action RPG-et Hogwarts Legacy når vi skaper det som blir vårt neste".

Det faktum at de leter etter utviklere med Unreal Engine 5-kompetanse betyr forhåpentligvis at vi kan se frem til et mye flottere spill neste gang. Når alt kommer til alt, var Hogwarts Legacy opprinnelig ment for PlayStation 4 og Xbox One, i tillegg til å komme til Switch, og med Unreal Engine 5 og fjerning av støtte for eldre maskinvare kan vi forhåpentligvis se frem til et mye flottere spill neste gang.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content