Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy forsinket igjen på PS4 og Xbox One

Det gir oss ikke akkurat tillit til Nintendo Switch-versjonen heller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jonas er langt fra den eneste som synes Hogwarts Legacy er et veldig bra spill, og det var tilfelle fra starten av. En av grunnene til sistnevnte er uten tvil at PlayStation 4-, Xbox One- og Nintendo Switch-versjonene ble utsatt i desember. Vi ble fortalt at PS4- og Xbox One-versjonene ville lanseres 4. april, mens Switch-eiere måtte vente til 25. juli. Slik blir det ikke lenger.

Utviklerne avslører at de trenger en ekstra måned for polering, så de har bestemt seg for å utsette Hogwarts Legacy på PS4 og Xbox One til 5. mai.

Ikke akkurat veldig overraskende med tanke på hvor lite vi har sett og hørt om disse versjonene, i tillegg til at mange av oss stiller spørsmål ved hvordan de eldre konsollene vil klare å håndtere det ganske teknisk imponerende spillet. Annonseringen nevner ikke Switch-versjonen, så det er kanskje ikke lurt å merke den datoen med magisk blekk i kalenderen heller.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content