Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Infamous
De siste ukene har vært noe utenom det vanlige for Cole som arbeider som budbringer i Empire City. Idet en massiv eksplosjon river i f..
Les mer
Infamous 2
I min omgangskrets har det vært delt oppfattelse om Infamous. Det var alltid moro å låse opp nye superheltkrefter som et insentiv og..
Les mer
Infamous
Empire City er helt klart en by som har behov for en superhelt. Ikke nok med at en massiv eksplosjon river gjennom flere kvartaler av b..
Les mer
Infamous 2 får Move-støtte
Det frittstående minispillet Infamous 2: Festival of Blood ble annonsert på Gamescom-messen i august, og har siden fått utgivelsesda..
Les mer
Sjekk ut Infamous 2 i aksjon
Infamous 2 ble sluppet omtrent samtidig som årets E3-messe gikk av stabelen, og foruten å vise det frem under sin konferanse lot Sony..
Les mer
Ti minutter av Infamous 2
Hvis du går og lurer på om Infamous 2 kan være noe for deg bør du ta en titt på dette klippet, som tar for seg de ti første minut..
Les mer
Infamous 2-dato spikret
Sony har annonsert at Infamous 2 er blitt sendt til masseproduksjon, og at spillet derfor snart vil dukke opp i de europeiske butikkene..
Les mer
Nye Infamous 2-bilder
Om rundt seks uker er Cole tilbake med et nytt høyspent eventyr i Infamous 2. I tillegg til nye elektriske superangrep og valget mello..
Les mer
De nyeste medlemsanmeldelsene
Infamous 2 AndyLonns
Infamous 2
Infamous 2 Most Wanted 1999s
Infamous 2
Infamous 2 assholes
Infamous 2
Infamous 2 Vf Spawners
Infamous 2
Fra Gamereactors forum
WALLPAPER URL /ad/infamous_wallpaper.jpg