Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Infamous 2

Inspirert av Little Big Planet

Infamous 2-sjef om brukerskapt innhold

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under årets GDC-messe avslørte utvikler Sucker Punch at man vil kunne lage egne oppdrag i Infamous 2.

Nå har direktør Nate Fox forklart litt mer av tankegangen rundt denne avgjørelsen, og angivelig skal de ha hentet inspirasjon fra de søte små krabatene i Little Big Planet-serien.

- Vi så Little Big Planet, og det tok pusten fra oss. De lot folk ha det gøy med å lage sine egne spill, på samme måte som vi hadde det gøy da eksperimentere med den åpne verdenen i Infamous. Vi ønsket å gi dette videre til våre spillere, kommenterer Fox.

Videre forklarer Fox hvordan de har inkorporert de brukerskapte oppdragene i spillets åpne sandkasse-struktur:

- Det beste med de brukerskapte oppdragene er at de dukker opp dynamisk i spillverdenen. Så mens du løper rundt og jobber med spillets hovedhistorie, kan du velge å ta en pause med noen brukerskapte utfordringer. Du trenger ikke gå inn i en database og laste ned innholdet, det dukker bare opp rundt omkring i byen. Og du vet de kommer til å være bra, siden de er blitt valgt ut av Sucker Punch, forklarer Fox.

Og sist men ikke minst kunne Fox avsløre at InFamous 2 vil ta etter Mass Effect-serien, og la deg importere karakteren din fra forgjengeren. Du vil dermed starte med den samme karma-statusen (god eller ond) som du hadde da du fullførte det første Infamous.

Kilde: VG247.

Infamous 2 er eksklusiv for Playstation 3, og dukker opp i norske butikker den 10. juni.

Infamous 2
Infamous 2
Infamous 2
Infamous 2

Relaterte tekster

Infamous 2Score

Infamous 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Cole MacGrath er tilbake med nye elektriske sprell i Infamous 2. Kristian har anmeldt.Loading next content