Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Juiced

Juiced

Acclaim stepper opp og gir EA et "race for their money" med deres nye Need For Speed underground killer, Juiced!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Med blikket festet på å lage det beste og mest realistiske streetracing-spillet i verden har flere kjente og kjære spillprodusenter lagt seg i selen. Og for de av oss med en liten streetracer i magen har dette allerede betydd noen herlige timer gaming. Det kanskje beste tilskuddet til denne stammen er EAs Need for Speed Underground (NFSU), som tok oss alle med storm like før jul i fjor. Siden den gang har undertegnede pløyd seg gjennom genren på jakt etter noe lignende, uten å lykkes. Men så, når savnet etter nye veier å legge under gummien begynte å vokse seg stort, sendte Acclaim en konvolutt til GameReactor inneholdende en betaversjon av deres kommende tittel, Juiced. Etter at den spontane gledesdansen var vel unnagjort bar det strake vegen til PS2en. Dette måtte bare testes umiddelbart.

HQ

Dermed var det altså på tide å se om NFSU kan fortsette å hvile på laurbærene eller om Acclaim stepper opp og gir EA et "race for their money". Med tanke på at spillet virker veldig mye mer avansert og detaljert enn det vi har sett før, skal det godt gjøres om ikke NFSU blir stående igjen i støvskyen etter Juiced. Acclaim er best kjent som skaperne bak den ikke ukjente Burnout-serien, så vi snakker om personer som vet hvordan man lager ett bilspill.

I dette spillet kommer streetracing enda mer til sin rett enn det gjorde i NFSU. Selv om vi kjenner igjen mange av tingene fra Underground, virker alt grundigere og mer detaljert enn vi har sett det før. Ett eksempel er respekten, som har fått en mer detaljert plass i spillet. Mens man tidligere kun fikk respekt hvis man vant racene man var med i, kan man nå få det på mange måter. Hvis en annen sjåfør utfordrer deg til et race og du tar i mot uten å blunke, eller kanskje til og med øker innsatsen, vil dette gi deg respekt. Du vil også alltid ha med deg en mobiltelefon i bilen, slik at motstanderne dine kan slå på tråden når de vil gi deg en omgang på asfalten. Og med over 50 lisensierte biler fra Toyota, Ford, Nissan m.fl. er det nok å velge i. I tillegg har spilleren fått langt større spillerom for å prege sine egne biler, og hele stylingen av bilen er utrolig detaljert. Lakkeringen av bilen for eksempel, består ikke lenger bare i å velge seg en farge og ferdig med det. Nei da, når fargen er på plass, kan man bestemme hvor sterk denne fargen skal være, hvor mye metallic lakk den skal inneholde og til og med hvor sterk refleksjon den skal gi. Altså vil sjansene være store for at du får ditt helt eget unike kjøretøy.

En ting mange gamere har irritert seg over innen denne genren er at det er vanskelig, for ikke å si umulig, å ødelegge bilene du kjører med. Greit nok, en bil til 4 millioner ser nok best ut før den har hatt et vått tungekyss med en murvegg, men det betyr ikke at vi helst vil ha slike usårbare biler. I Juiced er det fullt mulig å ødelegge bilene, og etter hvert løp må man reparere eventuelle skader. Siden bilene også blir mer og mer skadet, blir de vanskeligere å styre og mister mye av kjøreegenskapene sine. Dessverre er det ikke mulig å lage totalvrak av bilene, men kjører du som et marsvin med 15 kopper kaffe innabords kan vel det egentlig være like greit?

Grafikken spillet har å by på kan imponere de fleste, og at det hele foregår på vår noe aldrende PS2-maskin er nesten vanskelig å tenke seg. Men det er et faktum og det er bare å glede seg over det. Skal vi tro Acclaim vil vi få muligheten til å bringe hele herligheten ut på internett også. Skal det spilles online kan det jo fort være en fordel å kunne gjøre bilen sin helt unik, men betaversjonen redaksjonen har fått inneholder ingen online mulighet, så hvordan denne blir gjenstår å se.

Dette er en annonse:

Å skulle inkludere alt som virker bra, nytt eller ganske enkelt genialt ved Juiced i denne smugkikken ville ta altfor lang tid å skrive, for ikke å snakke om å lese. Men at dette ser utrolig bra ut er et minimumskrav å ta med. Siden spillet fortsatt er et stykke unna, vi har faktisk ikke fått noen endelig releasedato på det ennå, har ikke Acclaim offentliggjort noe bilde av det endelige coveret det skal selges i heller. I den anledning vil gjerne Gamereactor få tipse om at Juiced er et så realistisk og jevnt over bra spill både grafisk og gameplaymessig, at coveret burde merkes: "Don’t play and drive!"

Juiced
Juiced
Juiced
Dette er en annonse:
Juiced
Juiced
Juiced
Juiced
Juiced
Juiced
Juiced

Relaterte tekster

0
Juiced (PC)Score

Juiced (PC)

ANMELDELSE. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Bernt har lagt jernet i gulvet, og kjørt det han er mann for - og han er mektig imponert over et godt gjennomført racingspill!

0
JuicedScore

Juiced

ANMELDELSE. Skrevet av Per Skøien

Endelig kommer den fulle og ferdige versjonen av Juiced, og dette burde få konkurrentene til å sette lystgassen i halsen!Loading next content