Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4-spillere har opplevd et lite a-ha-øyeblikk.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt en hyllest til Getting Over it with Bennett Foddy, et av tidenes mes frustrerende spill. Nå har spillere funnet enda et morsomt easter egg, et som ligger våre norske hjerter nært.

I denne videoen kan du se Rico gå inn i en bygning vest for Paso Ventoso, hvor han finner en merkelig trapp og den svake, men umiskjennelige lyden av "Take On Me". Han går ned trappa, og befinner seg plutselig i noe som ligner veldig på den ikoniske musikkvideoen til den legendariske sangen til a-ha! Gøy, eller hva?

Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content