Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4 inntar PC, PlayStation 4 og Xbox One i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix skal ha sin egen stream fylt med nyheter i morgen, men var uansett mer enn villige til å la Microsoft avsløre flere ting for dem. Blant annet fikk vi bekreftelsen av Just Cause 4.

Etter flere uker med rykter og lekkasjer fikk vi i kveld den første traileren fra Just Cause 4. Der får vi for eksempel se hvordan været nå utgjør en ekstra fare for både oss og omgivelsene denne gangen, flere forbedringer av vingedrakten, nye fiendetyper, og selvsagt store eksplosjoner. For å toppe det hele får vi også vite at Just Cause 4 vil lanseres 4. desember, så vi trenger ikke å vente så mye lenger.

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content