Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4-bilder bekrefter ødeleggende natur

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Valve kom i skade for å røpe Just Cause 4 med en promotering på Steam fikk bildet av spillet oss til å tro at været vil kunne påvirke omgivelsene på mye større måter denne gangen, noe flere lekkede skjermbilder nå bekrefter.

GamePro har nemlig vært litt stresset i disse E3-tider og lagt ut bilder de har fått tidligere enn utviklerne nok ønsket. Her kan vi blant annet se tornadoer, at vingedrakten er tilbake, imponerende eksplosjoner, og mer. Forhåpentligvis får vi se alt dette i bevegelse under morgendagens Square Enix-stream eller allerede på kveldens Xbox-konferanse.

Just Cause 4
Just Cause 4Just Cause 4
Just Cause 4Just Cause 4Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content