Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4-trailer viser alle forbedringene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft fikk æren av å vise oss den første traileren fra Just Cause 4 i går. Der fikk vi se noen av de imponerende væreffektene og eksplosjonene som vi får kose oss med i desember, men ikke noe særlig mer informasjon enn det. Den delen tok nemlig Square Enix seg selv av i dag.

I denne gameplayvideoen viser de blant annet at det ikke bare er tornadoer som utgjør en fare, men også snøstormer, sandstormer, og mye annet vi er vant til her på Nordmøre. I tillegg vil vi få kose oss med nye kjøretøy som rivningskraner og store trailere. Avalanche sier også at de oppgraderer sprøheten ved å la oss koble flere ting sammen med krokene våre og feste flere boosters, så alt taes tydeligvis som vanlig til det maksimale.

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content