Norsk
Gamereactor
nyheter
Axiom Verge 2

Kjøp Axiom Verge 2 i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Tom Happ ga oss en ny gameplaytrailer fra Axiom Verge 2 i forrige uke nøyde han seg fortsatt med å si at spillet ville lanseres "snart", så da Nintendo i går fortalte at en ny Indie World-sending ville komme i dag antok jeg at vi ville få datoen der. Det viste seg at Happ og Nintendo gjorde mer enn som så.

Det viser seg nemlig at Axiom Verge 2 slippes den 11. august...altså i dag! Dette gjelder både på PC, Nintendo Switch og PlayStation 4. PlayStation 5-utgaven må som tidligere nevnt vente litt siden soloutvikleren ønsker å implementere tips, DualSense-kontrolleren og andre funksjoner så bra som mulig. Uansett kan altså alle andre kose seg med spillet allerede i kveld.

HQ
Axiom Verge 2

Relaterte tekster

0
Axiom Verge 2Score

Axiom Verge 2

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Ett av årets mest etterlengtede indie-spill er endelig her. Er Axiom Verge 2 like solid som det første? Tommy sitter på fasiten.

2
Kjøp Axiom Verge 2 i dag

Kjøp Axiom Verge 2 i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Tom Happ ga oss en ny gameplaytrailer fra Axiom Verge 2 i forrige uke nøyde han seg fortsatt med å si at spillet ville lanseres "snart", så da Nintendo i går fortalte...

0
Axiom Verge 2 utsatt til sensommeren

Axiom Verge 2 utsatt til sensommeren

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Tom Happ annonserte utsettelsen av Axiom Verge 2 til 2021 i oktober sa han at håpet var å ha spillet klart i løpet av første halvdel, men kunne ikke love noe. Det var...Loading next content