Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Gran Turismo 3: A-Spec

Kjør som fñ#n!

GameReactor har prøvekørt dyret, og en kald konstatering må være, at Gran Turismo 3: A Spec blir kongen over bilspill i en godt stund fremover.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi har skrevet side opp og side ned om spillet. Vi har siklet over de fete screenshotene. Vi har ænsket oss inn i bilene. Men nå har GameReactor endelig prævekjært dyret, og en kald konstatering må være, at Gran Turismo 3: A Spec blir kongen over bilspill, og hvis det var opp til oss, kongen over spill på PS2 - og en hvilken som helst annen spillplattform, i et god stund fremover.

Bevis det!
OK, man kan hevde mye, men etter å ha prævekjært den ferdige japanske versjonen er Ún ting klart: dette blir STORT! Men hadde vi ikke trodd det? Et spill, som har vært underveis i årevis. Et spill, som sent i fjor skiftet navn fra GT2000 til GT3: Aspec og et prosjekt, som skiftet stærrelse fra å være en slags demo til å vise frem PS2`s krefter, til en fullblods bilsimulator, som kommer til å flytte grensene for hva vi har kunnet oppleve på Sonys 128-bit konsoll hittil. Målstreken vibrerer i det fjerne...

I lys og skygge
GT3 kaster nytt lys på den visuelle siden av spillopplevelsen. Det er masse real-time reflekterte gjenspeilinger i lakken på bilene, som for eksempel lampene i en tunnel, som hissig danser over taket på bilene, eller diverse reklamer langs siden av veien, som frekt speiles over dærer og sidepanleler. Det er #ñ%&"# flott, og bare må oppleves. Ikke noe mer av den konstante reflection map`en, som bare dreier rundt på karroseriene, som vi så det i GT2 på den klassiske PlayStation.

Samtlige av redaksjonens medarbeidere, som alle kan se tilbake på en barndom med bare litt lek med biler, har måttet være vitner til den sanseorgien som er Gran Turismo 3! "OKAY!!! Min tur!"

Fotorealisme
I det hele tatt rettferdiggjær dette relativt korte preview`et av spillet overhodet ikke den omtalen, den visuelle siden av spillet fortjener. Ikke at lyden er uinteressant, men det færste du merker, er hvor nær virkeligheten du befinner deg i Gran Turismo 3. Det handler om å fæle bilen din, hvor tung eller lett den er, hvilke dekk som er på, hvor fort du kjærer, hvordan fjæringen er og mange flere minutiæse detaljer, som bare en bil-eier i virkeligheten kan sette full pris på.

Dette er en annonse:

Ikke for å heve seg over de, som enda ikke har, eller kanskje aldri vil ha, en bil, men mer for å si noe om hvor nær den perfekte bilsimulasjonen vi har kommet med Gran Turismo 3. Kazunori Yamauchi har virkelig vært japanskt streng i sine krav til spillets endelige form, og det har virkelig gitt payback med renter.

Relaterte tekster

1
Gran Turismo 3: A SpecScore

Gran Turismo 3: A Spec

ANMELDELSE. Skrevet av Rudi Christensen

Glem alt om Gran Turismo 1 og 2, det siste skuddet fra Polyphony vil simpelten sette ny standard for bilspill, og vil neppe bli overgått de kommende årene. Svi gummi!

0
Burnout trailer!

Burnout trailer!

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

Med Gran Turismo 3 i spillsamlingen, kan man lure på om det kan lønne seg å lage flere bilspill. Den nye traileren for Burnout gir deg svaret.. og det er JA!

0
Gran Turismo 3 - GameReactor wallpaper

Gran Turismo 3 - GameReactor wallpaper

NYHET. Skrevet av Jacob H. Nielsen

De siste par ukene har vi låst inn grafikeren vår i et veldig lite og luft-tett rom, så han har kunnet konsentrere seg om de fire størrelsene av dette fete wallpaperet, som du nå kan hente her hos oss.

0
Vinn lekre Gran Turismo 3 premier!

Vinn lekre Gran Turismo 3 premier!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Hey! Ja DU! Flytt deg...det kommer en biiiiiiiil (sett inn doppler-effekt her)!!! GameReactor og Egmont Interactive presenterer en osende grym konkurranse, med fete GT3-premier!

0
Gran Turismo 3 setter rekord i USA

Gran Turismo 3 setter rekord i USA

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

Man kan ikke ha fått tilbake mange kronene på innsatsen hvis det hadde vært mulig å tippe på om Gran Turismo 3 skulle selge bra - for akkurat som ventet ble det en umiddelbar salgssuksess!Loading next content