Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Klokken 16 på GR Live - Just Cause 4

Vi blir med Rico Rodriguez på nye eventyr.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Just Cause er en serie som har fokus på heseblesende action, kaos og eksplosjoner, og fjerde kapittel i ødeleggelsessagaen lanseres i morgen til glede for alle fans. Robin har herjet rundt i spillet en stund allerede og du kan lese anmeldelsen hans her.

Men hvis du heller vil se spillet med sine eksplosjoner og ekstremvær i aksjon, bør du ta turen til livesiden vår klokken 16:00.

Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content