Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 3

Kritisk feil i Forza Horizon 3-oppdatering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går slapp Playground Games en ny oppdatering til Forza Horizon 3 som blant annet inkluderte Rockstar Energy Car Pack. Uheldigvis var ikke det alt den bød på.

Mange PC-spillere begynte nemlig å melde om store tekniske problemer etter å ha installert oppdateringen. En av de mest alvorlige problemene var at lagringsfilene ble korrupte. Den gode nyheten er at utviklerne oppdaget feilen raskt, og erstattet oppdateringen med en feilfri utgave.

Spillere som allerede har lastet ned den gamle oppdateringen (ender med .37.2.) må avinstallere den, for så å installere den nye (ender med .35.2,).

Om du allerede har laget en ny lagringsfil mens du har brukt .37.2-oppdateringen vil den filen være korrupt. Så lenge du ikke har laget en ny lagringsfil skal du være trygg. Da vil alt være i orden etter at du har lastet ned den nye oppdateringen.

Ble du offer for Playground sin tabbe?

Forza Horizon 3

Relaterte tekster

1
Forza Horizon 3: Blizzard MountainScore

Forza Horizon 3: Blizzard Mountain

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Den første utvidelsen til det glimrende Forza Horizon 3 har ankommet, og vi har kjent på det nye underlaget, navigert snøstormer og sladdet for harde livet...

7
Forza Horizon 3Score

Forza Horizon 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Asfalt, grus, luksusbiler og krokodiller! Morten kost seg med Forza Horizon 3, men likevel føles denne festivalen en anelse for lik de foregående to...Loading next content