Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Street Fighter 6
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   forspill
   Lego Batman 3: Beyond Gotham

   Lego Batman 3: Beyond Gotham

   Lynvingen tar turen til verdesrommet i det tredje Lego Batman-spillet, og han får hjelp av både Robin og resten av The Justice League for å stoppe Jokerens skumle planer...

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Det begynner nesten å føles som det slippes et nytt Lego-spill fra TT Games hver måned. De kommer like regelmessig som lønnslippene, og de gjør både studioet og utgiveren Warner Bros. skummelt rike. Det kunne fort vært en trend som gjorde oss opprørt, men til det har Lego-spillene vært for underholdende så langt, og det er i dette lyset vi la våre første blikk på Lego Batman 3: Beyond Gotham.

   Grunnkonseptet er likevel mer eller mindre uendret, idet vi plasseres i skoene til Batman og Robin gjengitt i danskprodusert plastikk. Den nye vrien er heller, som navnet antyder, at det ikke bare er Gotham by som trenger å bli reddet denne gangen, men hele universet.

   Lego Batman 3: Beyond GothamLego Batman 3: Beyond Gotham

   Dette er en oppgave så stor at selv Batman trenger hjelp til å takle den. Heldigvis står Justice League med figurer som Superman, Wonder Woman og The Flash (blant annet) parate til å gi en hjelpende hånd. På fiendesiden har derimot mindre skjedd, og nok en gang er det Jokeren som er den store stygge ulven. Omgivelsene er derimot radikalt annerledes, og det faktum at ting utspiller seg i verdensrommet fører med seg endringer i gameplay. Den største endringen er at Batman og alle de andre nå kan fly (han bruker en jetpack) og takket være et smidig hjulbasert menysystem som lar deg velge ulike kostymer, kan du fly rundt omkring med stil. Bare husk at jetpacken må lades opp med jevne mellomrom.

   Dette er en annonse:

   Muligheten til å fly åpner opp brettene fra de tradisjonelle stiene du må jobbe deg gjennom til fots, men det kreves fortsatt at man bytter figur eller kommer tilbake senere (med flere egenskaper) hvis man vil få med seg alle hemmelighetene som er gjemt rundt omkring. Før man kommer så langt må man imidlertid ta seg opp til Jokerens høyteknologiske romstasjon, og det naturlige valget er selvsagt å bygge en heftig romrakett av, du gjettet det, lego.

   Lego Batman 3: Beyond Gotham

   Vel utenfor jordens atmosfære viser det seg at Batman er en erfaren romfarer allerede, og at han har et snertent lite romskip (som minner litt om X-Wing-skipende fra Star Wars) parkert i bane rundt jorda for en anledning som dette. Skipet har dessverre ikke plass til både Batman og Robin, så Robin må klare seg med et miniskip han kan dilte etter i. Humoren er fremdeles på plass, slik den har vært i alle de tidligere Lego-spillene.

   Uansett er verdensrommet et farlig sted, og det første oppdraget går ut på å redde romstasjonen fra Jokerens klær. Han har nemlig ikke konstruert stasjonen selv, men heller tatt over en fiks ferdig stasjon som han kaller sin egen. Å berge stasjonen viser seg dessuten å være en formidabelt utfordring, da Jokeren har koblet til sitt hjemmesnekrede dataprogram til sikkerhetssystemet, og dermed har muligheten til å sende skumle missiler mot den dynamiske duoen. Mer bestemt dreier det seg om raslende løstenner som må skytes ned, i en scene som er morsom for barna så vel som de vokse. Er det noe TT Games mestrer er det nettopp denne dynamikken mellom det barn(s)lige og det fornøyelige. Seansen sender tankene mot spill som Resogun, og jeg kan forsåvidt si meg enig med assisterende spillregissør Stephen Sharples som kaller sekvensen en "simple space shooter".

   Dette er en annonse:
   Lego Batman 3: Beyond Gotham

   Etter at alle løstennene (og det som verre er) er tatt hånd, kommer både Cyborg og Flash til unnsetning for å hjelpe Batman og Robin med å borde romstasjonen. Også dette er lettere sagt enn gjort. Iført klumpete romdrakter flyter vi rundt og løse diverse gåter langs stasjonens ytterste skall, før vi omsider tar oss inn til innsiden.

   Mer fikk vi ikke prøve, men vi kan likevel konstatere at Lego Batman 3: Beyond Gotham vil by på mer av humoren TT Games har gjort til sitt varemerke. Barna kommer garantert til å elske dette, og de voksne vil nok trekke på smilebåndet av og til også. Gameplay og gåter er av den nokså enkle sorten, men nyvinningene som finnes her oppleves som forbedringer. De nye VR-brettene er også artige tillegg. I disse skal man takle labyrintlignende plattformseksjoner i en grafikk som åpenbart har hentet sin inspirasjon fra VR-brettene i Metal Gear Solid-serien.

   De som ikke har sansen for Lego-spillene kommer ikke til å endre meningen på grunn av Lego Batman 3: Beyond Gotham, men for oss andre vanker det mer av det vi liker. Nyhetene og den nye settingen klarer å underholde, særlig hvis man spiller co-op, og til Playstation 4 er det minst like pent som Lego Marvel Super Heroes og Lego The Hobbit. Personlig har jeg ikke lyst til å gå glipp av Batmans samarbeidsoppdrag med resten av Justice League i rommet, så dette er et spill jeg vil ha på radaren min frem mot lanseringen på høsten en gang.

   Lego Batman 3: Beyond Gotham

   Relaterte tekster

   0
   I dag på GRTV Live: Lego Batman 3

   I dag på GRTV Live: Lego Batman 3

   NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

   På dagens program for Gamereactor Live står superhelter av den klossete sorten, da planen er å fyre opp TT Games' nye Lego Batman 3: Beyond Gotham til Playstation 4....

   2
   Conan O'Brian dukker opp i Lego Batman 3

   Conan O'Brian dukker opp i Lego Batman 3

   NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

   Uner New York Comic Con denne helgen ble det avslørt at nok en kjent person vil dukke opp i det kommende Lego Batman 3: Beyond Gotham (vi vet allerede at Kevin Smith og...

   4
   Slippdato spikret for Lego Batman 3

   Slippdato spikret for Lego Batman 3

   NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

   Warner Bros har endelig gått ut med lanseringsdatoen for TT Games' kommende eventyr, Lego Batman 3: Beyond Gotham. For oss her i Norge vil spillet bli tilgjengelig 14....   Loading next content