Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Lego Indiana Jones

Lego Indiana Jones

Indiana Jones slenger seg inn i en jungel av Lego-klosser og vi har tatt en nærmere titt på det klossete eventyret.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det skal godt gjøres å hevde at man ikke har noe forhold til verken Lego eller Indiana Jones. Entusiasmen er derfor stor når Travelers Tale, utvikleren av LEGO Star Wars-spillene har kunngjort at de holder på med et nytt spill i legouniverset, denne gangen får vi svinge pisken som nettopp Indiana Jones.

Lego Indiana Jones er temmelig likt sine partnere i Star Wars-universet og veldig lett å sammenlikne. Dette spillet skal basere seg på samtlige av de kritikerroste Indiana Jones-filmene Raiders of the Lost Ark, Temple of Doom og The Last Crusade. Du spiller gjennom historien til alle tre filmene i et spill med to figurer som jobber sammen i kombinasjon. Flere av puslespillene krever samarbeid for å løses. Som før kontrolleres den kunstige intelligensen av datamaskinen om du ikke har en venn på besøk, og totalt 60 filmfigurer kan kontrolleres på de 18 brettene på spillet. De tidligere legospillene har fått uendelig mye ros for sitt ukompliserte familievennlige gameplay og søte spilldesign. Dette spillet ser ikke ut til å være noe unntak.

Hovedforskjellen fra Star Wars er våpnene og hjelpemidlene, det viktigste verktøyet i Indiana Jones er selvsagt pisken din. Denne brukes som våpen og til å svinge seg over avgrunner. Her er det også lagt til rette for skikkelige barslagsmål, du kan plukke opp stoler, flasker og annet løsøre og kaste på motstanderen for å få et overtak i kampens hete. Flere spillbare figurer har også diverse verktøyer, som spader og padleårer, som kan brukes til å - ja du gjettet riktig - grave og padle. Fartøyer spiller også en større rolle. Gruvevogner, tanks og fly har blitt vist og vil bli en større del av gameplayet enn før. Et eksempel er slåsskamper hvor man beveger seg på kjøretøyer i bevegelse, mens man sloss mot nazistene. Akkurat som stridsvognscenen i Last Crusade.

Mens Lego Star Wars var gjennomført av legoklosser, vil for eksempel bakgrunner i Indiana Jones se litt mer naturlige ut. Uproblematisk og nødvendig, sier representanter for Lucas Arts, i Lego Star Wars var det mye mer gameplay innendørs som lettere kunne være bygget opp av legoklosser, nå har vi større uteområder som er verre å få til å se naturlige ut om de skulle vært bygget av legoklosser. Det er altså ikke nødvendigvis en negativ forandring. Vi vil som vanlig få servert musikk og spenningselementer slik man ville forventet det i tråd med filmene. Se for dere Indiana Jones som har fått tak i skatten og beinflyr mot flyet mens kulene hviner og temamelodien ruller i bakgrunnen!

Dette er en annonse:

Rent visuelt er det ikke snakk om teknisk avansert grafikk, men spillet i seg selv serverer en sjarmerende visuell fremtoning i vaskeekte legostil, med blanke overflater og selvfølgelig deler du finner i legosettene. Hovedtyngden i spillet ligger selvsagt heller ikke i grafikken, men gameplayet, historien og den særegne legofølelsen. Lyden og musikken er selvsagt den originale musikken fra filmene, lisensiert fra LucasArts, og dette bidrar bare positivt til den store helheten. Heller ikke i Indiana Jones vil legofigurene prate, dette tror jeg er et klokt valg, for jeg tror mang en barnedrøm ville blitt knust om figurene plutselig pratet, eller enda verre, pratet med originale stemmer. Har du spillinteresserte eller legointeresserte barn, eller fortsatt føler deg ung nok til å leke med klosser, bør dette absolutt friste.

Lego Indiana Jones
Lego Indiana Jones
Lego Indiana Jones
Dette er en annonse:
Lego Indiana Jones
Lego Indiana Jones
Lego Indiana Jones
Lego Indiana Jones
Lego Indiana Jones
Lego Indiana Jones

Relaterte tekster

Lego Indiana JonesScore

Lego Indiana Jones

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Lyssabler og stormtropper er byttet ut med pisker og nazister. Jon Cato har dratt på Lego-eventyr med Indiana Jones.

Lego Indiana Jones

Lego Indiana Jones

FORSPILL. Skrevet av Trym Haugerud

Indiana Jones slenger seg inn i en jungel av Lego-klosser og vi har tatt en nærmere titt på det klossete eventyret.Loading next content