Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Lego Marvel Super Heroes 2

Lego Marvel Super Heroes 2

Ventetiden for alle som vil ha fortsettelsen til Lego Marvel Super Heroes er endelig over, og denne gangen er det tiden selv som er hovedtemaet...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

TT Games har nok en gang slengt Lego-oppskriften i blenderen. De gjorde det med Lego Dimensions (og spesielt utvidelsen The Lego Batman Movie til samme spill), der de blandet en rekke av varemerkene de har rettighetene til. Med Lego Marvel Super Heroes 2 er det selve tiden som får kjørt seg, for her skal våre kjære Marvel-helter utforske ulike tidsepoker og samtidig møte historiske versjoner av seg selv.

Dette betyr at det vil finnes en haug med figurer du kan låse opp i løpet av spillets gang. Det å samle på digitale figurer har alltid vært en del av kjernen for fansen, og Lego Marvel Super Heroes 2 vil ifølge utvikleren ha et stort utvalg som du kan finne og putte i samlingen.

Lego Marvel Super Heroes 2
Dette er en annonse:

Historien i spillet er som vanlig bygd opp rundt et sammensurium av Marvel-figurer, og denne gangen har gjengen fra Guardians of the Galaxy en langt større rolle enn i det forrige spillet. Denne blandingen av helter skal gjøre sitt beste for å overvinne Kang the Conquerer, en skummel skurk som trikser med tiden. Historien virker i det hele tatt veldig sprø, men på en god måte. Etter å ha snakket med TT Games' Arthur Parsons under spilltestingen i London fikk vi også inntrykk av at den passer godt til resten av Marvel-universet.

Fokuset på tid åpner for nye spillmekanikker, men også et og annet paradoksalt møte. Du vil kunne bruke portaler til å komme deg til ulike områder, men du vil også kunne spole tiden tilbake og spille noe nytt i både action- og puzzle-sekvenser. Dette tilfører et nytt aspekt som spilleren må ta hensyn til. Mekanikken har også gjort det mulig for TT Games å sette sammen spillet av 18 ulike Marvel-verdener, og i demoen så vi faktisk noe som minnet om både vikinger og cowboys løpe rundt.

Etter at vi hadde spilt ferdig demoen snakket vi mer med Parsons, og spurte ham hvordan TT sørget for at også de yngste spillerne skulle henge med i historien. Han fortalte at de vil repetere de viktigste hendelsene underveis (tenk "tidligere på...") slik at de ligger friskt i minnet før spillet serverer en plottvri eller andre overraskelser. Kangs ugang vil tilsynelatende sørge for at spillerne flyr i alle retninger, men frykten for å forvirre spilleren er visst ikke større hos TT enn at de tar sjansen.

"Planen var alltid å bruke Kang, fordi det gir tilgang til alle de ulike Marvel-verdenene. Tidsmekanikken sørger for at vi kan bruke hva vi vil. Dette betyr også at vi kan utnytte ville vesten, middelalder-England, år 2099, Planet Hulk og så videre. Alle figurene kan komme og bli med i den samme historien," sa Parsons.

Dette er en annonse:

I likhet med tiden er også moroa relativ. For å kunne nyte Lego-spillene er man også nødt til å finne glede i enkel plattforming og ukompliserte puzzles. Lego Marvel Super Heroes 2 ser ut til å videreføre dette, dog med noen puzzles som krever at du tenker litt utenfor boksen. Figurene har ulike evner og egenskaper, og ofte måtte jeg prøve flere av dem før jeg fant den som passet til oppgaven.

Som vanlig er det ikke alltid åpenbart hva du skal gjøre, og under vår testing var det spesielt én bosskamp som ble ekstra vrien. Dette skyldtes effekter på skjermen som skjulte noe vi måtte se for å komme videre. Et annet sted brukte vi altfor lang tid på å finne en bryter, men det skulle vise seg at det kun handlet om pinlig slurv fra vår side.

Lego Marvel Super Heroes 2

Det er likevel ikke så altfor mye å klage over, for det som vi er vant med fra disse spillene. Lego Marvel Super Heroes 2 ser dessuten ut til å bli nok et sjarmerende tilskudd til en serie som har levert gode spill i en årrekke. Avgjørelsen om å droppe de gamle konsollene burde også sørge for at det blir visuelt bedre enn vi normalt forbinder med Lego.

Det første spillet (Lego Marvel Super Heroes) ble en favoritt hos fansen, og det er blant de mest populære spillene i serien. Den Avengers-baserte oppfølgeren nådde ikke like høyt opp, men TT Games håper nå at en ekte oppfølger vil være det fansen vil ha. Svaret får vi når spillet slippes 17. november.

Relaterte tekster

1
Lego Marvel Super Heroes 2Score

Lego Marvel Super Heroes 2

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Sjarmerende men utdatert. Vi har hentet frem spandeksen og tatt en titt på Legos nyeste superheltspill...Loading next content