Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Mario Kart 7

Mario Kart 7

Mario og vennene hans er tilbake på banen for flere helsprø race, og byr på en mengde nye triks i Mario Kart 7...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den interessante innledningen som bygde opp til videoavsløringen av spillet ymtet frem om et Mario Kart som var svært forskjellig fra forgjengerne. Vi forestilte oss de mange mulighetene momentant. Og de var alle større og villere enn det som faktisk ble avslørt - drager og undervannspropeller til lange hopp og dykk i sjøer.

Men for all del - det var det snakk om overraskende morsomme tilføyelser. De tre løpene vi prøvde fant alle sted på kjente baner, men de har blitt forlenget og endret for å utnytte seg av de nye tilleggene.

Mario Kart 7Mario Kart 7Mario Kart 7

Men før vi klemmer gassen i bånn må vi velge figur, og det er som vanlig delt mellom de raske, sterke og de midt imellom. Når figuren er valgt er det bare å starte på bilbyggerskjermen, som fungerer litt som en enarmet banditt.

Dette er en annonse:

Her velger du karosseri, hjul og pynt. Med et par raske justeringer kan du lage tunge monsterbiler eller små sportsmodeller som klynger seg til veibanen. Vi foretrekker dette systemet fremfor de vi er vant til fra racingspill, og med litt øvelse og finjustering kan man garantert finne en vogn og kjører som passer ens egen kjørestil godt.

Brettene inneholder alt man kan forvente av et Mario Kart-spill. Power slides er på plass, selv om det er hardere for leddene å vrikke med 3DS-paden enn med en stikke eller d-pad om man skal øke farten. De vanlige oppgraderingene er til stede, så vel som bevegelige barrierer på banen. Blant dem er Aztech-aktige statuer og Donkey Kongs tønner.

Også bilene besitter flere nye triks, men det er dragen som er det morsomste og mest fornuftige tillegget. Du kan forvente minst ett stort hopp per bane, der du fyres opp blant skyene for å slåss med de andre om dominans i luften. Store øyeblikk er på vei for både omgivelser og kulisser, som viser hvordan Mario Kart har tatt steget inn i 3D-verdenen. De gir en fornemmelse av størrelse vi ikke har sett tidligere i banene. I bergbanen ser man for eksempel hvordan veien forsvinner ut i bakkene lenger frem, mens trekronene suser forbi mens man svever ned gjennom skogtoppene.

Mario Kart 7Mario Kart 7Mario Kart 7
Dette er en annonse:

Det er like lett å styre dragen som man forestiller seg, og Pilotwings-eksperter vil føle seg hjemme på null komma niks. Med litt snedighet kan du suse forbi motkjøreren som har landet, og lande bløtt på banen uten å tape fart. Men det viktigste er at man kan styre våpenet sitt fra luften. Skilpaddeskjold overholder dog tyngdekraften, så det lønner seg å bruke dem til å ramme kjørere på bakkenivå.

Men vi er ikke helt på lag med undervannselementet av racingen, siden bilene ikke oppfører seg så annerledes. Skarpe svinger tvinger dem riktignok på to hjul, og man må unnvike sultne østersskaller for å samle mynter, men bortsett fra det fremstår det som vanlig racing i et blått filter. Men hvem vet - det kan godt hende dypet bærer flere hemmeligheter i andre baner. Dessverre føles det overflødig på dette tidspunktet.

Men konkurransesuget er fremdeles til stede, og den potente blandingen av perfekte boosts, velplanlagte angrep og baner med flere ruter og farlige snarveier er tydelig. Men vi håper at det endelige baneutvalget vil by på like mange nye kreasjoner som klassiske gjensyn.

Men altså, det er jo Mario Kart. Hva kan gå galt?

Mario Kart 7Mario Kart 7Mario Kart 7Mario Kart 7
Mario Kart 7Mario Kart 7Mario Kart 7
HQ

Relaterte tekster

Mario Kart 7Score

Mario Kart 7

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Mario og gjengen trykker gassen i bånn nok en gang, og har flere ess i ermet. Line har fått kjørt seg i Mario Kart...

4
40 millioner 3DS-spill solgt i USA

40 millioner 3DS-spill solgt i USA

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Når det gjelder de to nyeste konsollene Nintendo har på markedet, går det utvilsomt best for den bærbare Nintendo 3DS. Ifølge CVG kan spillgiganten skilte med å ha solgt...

Mario Kart 7

Mario Kart 7

FORSPILL. Skrevet av Gillen McAllister - GR EU

Mario, vennene hans og bananskall er tilbake på banen for flere helsprøe race, og byr på en mengde nye triks i Mario Kart 7. Vi har prøvespilt en tidlig utgave...Loading next content