Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Marvel Heroes 2015

Marvel Heroes

Menn og kvinner i tettsittende drakter... Nei, Kim har ikke tatt på seg trikoten (takk gud for det), men han har fått spilt litt Marvel Heroes.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste årene har vært preget av utrolig mange fete Marvel-filmer og noen spill. Jeg simpelthen elsker det meste Marvel gjør, og av den grunn gleder jeg meg også til Marvel Heroes. Jeg mener, det er en Diablo klone med Marvel-superhelter, og det er gratis.

Fikk brukt litt tid i betaen de har kjørt en god del ganger nå, og kan vel si at jeg ikke liker det. Det jeg ikke liker er hvor sjelløst alt virker. Høres kanskje krast ut, det er jo tross alt bare en beta. Problemet er at manglene spillet har ikke kan fikses på lanseringen, fordi de er en så stor del av selve spillet at det ikke er mulig å gjøre det.

Marvel Heroes 2015
Hulk smash!

Spillet er et eneste langt grind. Du starter med å velge én av fire superhelter, og så bærer det avsted. Alle oppdragene skjer over et større brett. Her finnes det fiender å drepe (som respawner), og større superskurker å stoppe sammen med andre på brettet. Så har man små soner som man kan gå inn i (eksempelvis bygninger) som kun er for deg og dine venner - om du velger å spille sammen med noen. Har er fiendene litt vanskeligere, men det gir bedre utstyr om du klarer å stoppe dem.

Dette er en annonse:

Problemet med spill i denne sjangeren er at de er evige loot grinds. Hele konseptet er higet etter å få bedre utstyr. Det morsomme med spill som Torchlight og Diablo er at utstyret endrer hvordan din karakter ser ut. Om du spiller med noen i Diablo 3 som ser badass ut, så vet man at personen har brukt mye tid på spillet. I Marvel Heroes ser jeg derimot ingen endringer. Hele poenget er borte for min del. Jeg liker å se min karakter utvikle seg og endre seg gjennom spilletiden jeg legger inn. På en måte virker det mer som om jeg "låner" superhelten, og kun får lov til styre ham midlertidig. Det ble fort kjedelig. Ja, du får nytt og bedre utstyr, men du føler ikke at du gjør det. En Spider-Man er som alle andre Spider-Man.

Marvel Heroes 2015
Deadpool er en av de mer populære superheltene som brukes i spillet.

Den store stygge ulven i spillet er uansett ikke Dr. Doom eller Galactus, men mikrotransaksjoner. Om du ønsker en spesifikk superhelt, eller andre drakter til helten din kan du skaffe det i spillet ved å grinde deg frem til dette. Dette er ganske tilfeldig, og det kan ta lang tid om det er en spesifikk ting du ønsker deg. Men du kan kjøpe dem... hvis du har penger. For 2000 credits kunne jeg først låse opp Iron Man, og for alt mellom 500 og 2000 credits kunne jeg få en av hans mange drakter. Hva dette vil koste når spillet kommer ut er uvisst, det samme gjelder hva 1000 credits vil utgjøre i virkelige penger.

For øyeblikket er det mulig å forhåndskjøpe spillet. Det vil si at du kjøper såkalte Founder packs. Disse gir deg masse saker i spillet som du vanligvis enten må bruke masse tid på å finne, eller betale ekte penger for. Disse går for alt fra hundrelappen for den minste, og til 1200 kroner for den ultimate pakken.

Dette er en annonse:
Marvel Heroes 2015
Alle superheltene har signaturangrep som visuelt sett er utrolig pene og kule.

Marvel Heroes byr ikke på noe nytt, men grafikken er pen med tanke på hvor simpelt spillet skal være. Det er også laget av folk som tidligere har jobbet med Diablo, og de vet ha de driver med. Men foreløpig ødelegger mikrotransaksjonskonseptet det hele for meg.

Spillet lanseres ikke før i juni, og det blir spennende å følge med på hvordan dette utvikler seg videre. Det er utrolig mye nostalgi i det å se superhelter med sine signaturangrep løpe rundt og knerte skurker, så det har i det minste gjort noe riktig.

Marvel Heroes 2015
Marvel Heroes 2015
Marvel Heroes 2015

Relaterte tekster

2
Marvel HeroesScore

Marvel Heroes

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Spider-Man og resten av Marvel-heltene møter Diablo. En god idé, men til tross for tilsvarende godt gameplay er ikke Marvel Heroes helt perfekt.

1
Marvel Heroes

Marvel Heroes

FORSPILL. Skrevet av Kim Visnes

Menn og kvinner i tettsittende drakter... Nei, Kim har ikke tatt på seg trikoten (takk gud for det), men han har fått spilt litt Marvel Heroes.Loading next content