Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Marvel's Avengers' medregissør sier det "var en utfordrende produksjon"

Og har beklaget spillets tilstand.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Marvel's Avengers var et av de mest motstridende spillene de siste årene med et greit gameplay som dessverre led av dårlig variasjon og et horribelt loot-system. Selv om Crystal Dynamics har jobbet med å forbedre spillet siden den gang og har introdusert en rekke tilleggsinnhold, vil de forlate Marvel's Avengers senere i år.

Men før en tid har spillets "Co-creative director", Cezar Virtosu, snakket med Edge Magazine (takk, GamesRadar) og beklaget tilstanden til Marvel's Avengers, samt gitt et lite innblikk i hvordan det var å jobbe med spillet.

"Det var en utfordrende produksjon, la oss si. Det beklager jeg."

Virtosu har ikke vært en del av Marvel's Avengers-utviklingen på en stund, ettersom utvikleren forlot supportstudioet Virtuos i 2020 for å bli med i Hexworks ettersom for å lage The Lords of the Fallen som kommer til PC, PS5 og Xbox Series.

Marvel's Avengers

Relaterte tekster

0
Marvel's AvengersScore

Marvel's Avengers

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Historien er en av de beste i Marvel-universet og kampsystemet er glimrende, men dessverre holdes spillet litt tilbake av lootsystemet, lite variasjon og tekniske problemer.Loading next content