Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Mini Ninjas

Mini Ninjas

Det er ikke mange spill som våger å være koselige. De fleste vil være tøffe, kule, harde og intense. Hva er egentlig galt med koselig? Jon Cato har spilt en tidlig versjon av Mini Ninjas, et av de koseligste spillene han har prøvd i år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Danske Io Interactive er mest kjent for Hitman-spillene, der den skalla leiemorderen Agent 47 spankulerer rundt og tar livet av fiendene sine. Med den iskalde mordserien på samvittigheten var det mange som ble overrasket da danskene annonserte et nytt spill med barnevennlig tegnefilmgrafikk og små koselige ninjaer i hovedrollen.

Jada, jeg var skeptisk jeg og. Ninjaer er liksom Ryo Hayabusa, blod og vold og lynraske reflekser. De første bildene fra Io Interactives minininjaer, med fargerik tegneseriegrafikk og små nusselige ninjafigurer var langt fra nok til å overbevise meg om at dette ble bra. Grafikken så simpel ut, designet virket uinspirert. Det så ut som et barnespill, og jeg fryktet det verste.

Men etter å ha tilbrakt en time med en tidlig versjon av spillet er jeg solgt. Mer eller mindre.

Mini Ninjas er nemlig noe langt mer enn et simpelt actioneventyr med barnevennlig grafikk. Det er spor av Zelda og Dark Cloud her, og såpass høye produksjonskvaliteter at jeg har nytt hvert sekund jeg har tilbrakt på de tre nivåene jeg har fått tilgang til.

Dette er en annonse:

Grafikken er kanskje simpel i skjermbilder, men i bevegelse flyter den med den samme magien vi har blitt vant til fra Jet Set Radio og Wind Waker. Det er sjarmerende og behagelig. Koselig er ordet som nok en gang dukker opp. Designet på hovedpersonene og fiendene er heller ikke helt bak mål. Karikaturer, javist, men det fungerer som bare det. Når jeg beveger meg med en diger tykk ninja som gjemmer seg i gresset idet fiendene rusler forbi smiler jeg bredt. Det føles riktig.

Med tilgang til magi, muligheten til å skifte mellom ulike ninjaer med forskjellige ferdigheter, produksjon av trylledrikker, evnen til å forvandle seg til dyr, båtpadling og roing, ble Mini Ninjas en ekstremt omfattende og positiv overraskelse for meg. Dette ser ut til å handle om langt mer enn evige slåsskamper og simple plattformdeler som jeg hadde fryktet på forhånd. Det lille jeg har spilt så langt ser ut til å være en forsmak på et langt mer voksent og omfattende spill enn den relativt enkle grafikken gir uttrykk for.

Mini Ninjas smaker litt Zelda. Jeg har forelsket meg i de små ninjaene. Den stramme spillkontrollen, den store variasjonen og den lekre tegnefilmgrafikken har resultert i et meget lovende spill som jeg gleder meg til å spille i september.

Mini Ninjas
Dette er en annonse:
Mini Ninjas
Mini Ninjas
Mini Ninjas
Mini Ninjas
Mini Ninjas
Mini Ninjas
Mini Ninjas
Mini Ninjas
Mini Ninjas
Mini Ninjas

Relaterte tekster

Mini NinjasScore

Mini Ninjas

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Redaksjonens egen mini-ninja har anmeldt danske IO Interactives nye action-eventyr Mini Ninjas. Omtalen finner du her.

Mini Ninjas

Mini Ninjas

FORSPILL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Io Interactive har gått fra skallede og brutale leiemordere til søte små dyreelskende ninjaer. Lykkes de i overgangen? Jon Cato har prøvd en tidlig versjon av spillet.Loading next content